mersa_liz Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 2.122 18 66 Ankara 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #21 krj .!.: mrh. kızlar ya ben buğday tenli esmer biriyim ve saçlarımın petek dinçözün son hali gibi olsun istiyorum ne yapaım sizce Genişletmek için tıkla... petek dünçözün son hali nasıl? resim var mı?
krj .!.: mrh. kızlar ya ben buğday tenli esmer biriyim ve saçlarımın petek dinçözün son hali gibi olsun istiyorum ne yapaım sizce Genişletmek için tıkla... petek dünçözün son hali nasıl? resim var mı?
K kayraaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 4 0 36 İzmir 3 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #22 ben esmer tenliyim ve bu renge yakın bi renk yaptım gayette yakıştı yani illa beyaz tenli olmak gerekmiyo
ben esmer tenliyim ve bu renge yakın bi renk yaptım gayette yakıştı yani illa beyaz tenli olmak gerekmiyo
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 281 373 3 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #23 kayraaaa .!.: ben esmer tenliyim ve bu renge yakın bi renk yaptım gayette yakıştı yani illa beyaz tenli olmak gerekmiyo Genişletmek için tıkla... Bu renkler beyaz tenlilerde dogal durur, cünkü bu sac renkleri dogada bir tek beyaz tenlilerde görülür. Yakisirsa en fazla bugday tenliye yakisir ama bence esmere pek yakismaz, dogal durmaz cünkü. Sen begendiysen o ayri tabi...
kayraaaa .!.: ben esmer tenliyim ve bu renge yakın bi renk yaptım gayette yakıştı yani illa beyaz tenli olmak gerekmiyo Genişletmek için tıkla... Bu renkler beyaz tenlilerde dogal durur, cünkü bu sac renkleri dogada bir tek beyaz tenlilerde görülür. Yakisirsa en fazla bugday tenliye yakisir ama bence esmere pek yakismaz, dogal durmaz cünkü. Sen begendiysen o ayri tabi...
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 281 373 3 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #24 denisse35 .!.: arkadaşlar soğan kabuğu rengi ve irlanda kızılı rengi nasıl oluyor örnek resim gösterebilirmisiniz? teşekkürler şimdiden :) Genişletmek için tıkla... Canim, benim albümüme bakabilirsin. Orada Irlanda kizili bolca mevcut.
denisse35 .!.: arkadaşlar soğan kabuğu rengi ve irlanda kızılı rengi nasıl oluyor örnek resim gösterebilirmisiniz? teşekkürler şimdiden :) Genişletmek için tıkla... Canim, benim albümüme bakabilirsin. Orada Irlanda kizili bolca mevcut.
3 33nursen Guru Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 108 0 316 İçel Mersin 17 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #25 sogan kabuguna nasıl boyarız acaba