Soğan doğramak için bir ürün kullanıyor musunuz?

ben de dondurulmus sogan kullaniyorum,cok memnunum,sogana gecen sene buyuk bir zam gelmisti o zaman almaya basladim daha ucuz diye,simdi devamli kullaniyorum.

Ben de Tupperware mini şef kullanıyorum, içerisinde soğan,sarımsak,hatta köfte yapıcaksam maydanozda atıyorum 10 kere ipini çekip bırakıyorum harcım hazır. Ama benimki küçük boy, bide bi büyük boyu daha var o dahada kullanışlıdır eminim.
Ama ben de dondurulmuş soğan a geçmeyi düşünüyorum biyandanda..

Ben de Tupperware mini şef kullanıyorum, içerisinde soğan,sarımsak,hatta köfte yapıcaksam maydanozda atıyorum 10 kere ipini çekip bırakıyorum harcım hazır. Ama benimki küçük boy, bide bi büyük boyu daha var o dahada kullanışlıdır eminim.
Ama ben de dondurulmuş soğan a geçmeyi düşünüyorum biyandanda..

ben de büyük olan süper şef kullanıyorum
gayet memnunum
dondurulmuş soğan yemek dışında kullanılır mı emin değilim
salataya çözüldükten sonra konduğunda ne hoş koku ne tat olur

Son düzenleme:
tefal bicak setinin sef bicagini kulaniyorum.. taktaktaktak..:32:

Son düzenleme:
kesinlikle tupperware mini şef süper. evet aynen elinde birkaç kere sağa sola çevir olay bitiyor. evet diğer ürünlere göre biraz pahalı fakat onlara verilen paralarda hem çöpe atılmış oluyo çünkü kullanışsız. hem de tupperware de 10 yıl garanti var.

ay ben böyle bir alet istiyorum işte elimde sağ sol yapayım doğransınlar istiyorum kaça bunun fiyatı peki bir de bütün mü atıyorsunuz soğanı içine yoksa bölerek mi:26:

ay ben böyle bir alet istiyorum işte elimde sağ sol yapayım doğransınlar istiyorum kaça bunun fiyatı peki bir de bütün mü atıyorsunuz soğanı içine yoksa bölerek mi:26:

şimdi Tupperwarede 4 farklı ürün var.

1-küçük ve burda bahsedilen elle iki yana çevirmelisi mini şef. 2 ya da 4e bölüp orta boy 1-1,5 soğan atarsanız iyi oluyo.fazlası sıkışabiliyo

2-yine aynı boyda ve iplisinin adı ipli şef. 2 ya da 4e bölebilirsiniz, mini şeften çok daha da kullanışlı bi ürün. ben onu kullanıyorum soğanlar için. harika oluyo.

3-ipli şefin uzunlamasına daha büyüğü var, adı süper şef. daha fazla soğan alabiliyo ama alt tarafta kalanları doğrayıp üstteki bikaç parçayı bütün bırakabiliyo. annem ve kayınvalideme anneler günü hediyesi aldım ve evlerinde kullandım. ama ipli şefi daha çok tuttum ne yalan söyleyeyim.

4-bi de çok büyük olanı var. elle çevirmeli.adı süper sondo diye geçiyo. daha fazla miktarda ve isterseniz daha büyük boyda doğramalar için çok pratik.

ürün görselleri için verdiğim isimleri googledan arayabilirsiniz.

Back