Soğan doğramak için bir ürün kullanıyor musunuz?

lostsun

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
1.227
5
681
46
İstanbul
arkadaşlar soğan doğrama konusunda dertliyim beceremiyorum çünkü.piaysada soğan doğramak için satılan ürünler hakkında bilginiz var mı?ben tupperware'de buldum ama çok pahalı.nicer dicer da kullanışsız diyorlar. uygun fiyatlı bir ürün varsa bildiğiniz yazarmısınız.a.s.

rondo kullan canım ben öğle yapıyorum ay her cıkan aleti alıyoruz hem kesemize zarar hem de koyucak yer bulamıyoruz

rondo çok sulandırıyor ama her yemeğe olmuyor köfte falan yapıcaksan neyse de .doğru diyorsun her çıkan alet bizi zarara uğratabiliyo..tşk

rondom var ama ben tupperwarein ufak el rondosunu kullanıyorum
bence de çok pahalı ama ben yaptığı işe resmen şaşırdım
elimde 9-10 kez sağ sol yapıyorum yemeklik doğranıyor soğanlar
rondodan daha kolay temizlendiği için rondomu kaldırdım

kesinlikle tupperware mini şef süper. evet aynen elinde birkaç kere sağa sola çevir olay bitiyor. evet diğer ürünlere göre biraz pahalı fakat onlara verilen paralarda hem çöpe atılmış oluyo çünkü kullanışsız. hem de tupperware de 10 yıl garanti var.

Bende mutfak robotunda doğruyorum. çok rahat otomatiğe almadan elimle istediğim gibi kıyılınca durduruyorum.
bi de eşim bir alet aldı yazın. soğanı ikiye kesip koyuyorsun. tost makinasını düşün. ince uzun bir alet. soğanı koy üst tarafını kapat ve bastır. soğanlar üstte bir kap var orada birikiyor. anlatmayı becerebildim mi bilmem :roflol:
sadece soğan değil domates salatalık patates de doğruyor çok rahat. kullan doğru bulaşık makinasına. adı ne bilmiyorum. şoktan 20 ytl ye almış eşim. adına bakayım yazarım.a.s.

bende rondo kullanıyorum elektirkli yani ama sulandırıyo çok çekince annem tuberwre aldı evt pahalı ama soğanı hiç sulandırmıyo birde içinde bekletilince bozulmuyor sadece onu tavsiye edebilirim

Valla bır cok kişinin dediği gibi tupperwarenin mini chefi en ıyısı ne goz yasartısı ne sulandırma ne buyuk kesımlerden sıkayetcılık bence mukemmel

tupperi çok araştırdım bir çook ürünü var çok hoşuma gitii bende rondo alıcaktım bundan alırım heralde süpe bişi ...fiyatı yüksek gibi ama elektirikli alıncada işte kullanılmıyo...

gercekten bu kadar kullanışlı mı? XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
telfalin çitf bıçaklı rondosunu kullanıyorum pulse konumunda suyunu çıkarmıyor ince ve güzel doğranmış oluyor.

kızlar bu mini chef'e tupperware in sitesinden baktım bulamadım nereden alıyorsunuz acaba dışarıda magazalarda satılıyormu?

kızlar bende mini chef vardı ama küçük geliyodu süper chefti sanırım onu aldım gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ederim çırpıcı ucu da var kızlar

kızlar bu mini chef'e tupperware in sitesinden baktım bulamadım nereden alıyorsunuz acaba dışarıda magazalarda satılıyormu?

tupperware yapan her ilde temsilciler var ama bir araştır bakalım etrafta mutlaka yapanlar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…