Yok mu biriiiiEki Görüntüle 3515717 Eki Görüntüle 3515718 Eki Görüntüle 3515719 Eki Görüntüle 3515720
Kızlar sırasıyla bugünden düne
Softec
Miratech
Freely
Artımed kaset
bat yarın. Yani 6 aralık cuma
Sizce? Kasıklarımda ara ara batma oluyor. Normal mi ?
Adet mi olucam ? Gebelik de kasık ağrısı oluyo mu. Bir de afedersiniz aşırı kabızım günlerdir hamilelikte oluyormuş her belirti benziyor veya ben çok istediğim için psikolojik. Yardımcı olur musunuz
Ben hepsinde gördüm ikinci çizgiyi canım hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok mu biriiii
Ama sanki baya silik yani normalde adet günü daha belirgin olması lazım değil miCanım bence gebesin hayırlı olsun
İnşallah ama umutsuzumCanım bence gebesin hayırlı olsun
İnşallah vardır ama umutsuzum artık nedense bu bile negatif geliyor bi ümit sormak istiyorumBen hepsinde gördüm ikinci çizgiyi canım hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben de öyle çok kişi pozitif görüp kanda negatif olmuş benim de evde son 2 testim bir daha almamKan ver rahatla bence ben artık bu testlerin hiç birine güvenemiyorum para tuzağı resmen
benim adet günü çıkmayıp gecikmenin 6.günü silik çıkmıştı. geç döllenme olunca öyle oluyor.Ama sanki baya silik yani normalde adet günü daha belirgin olması lazım değil mi
Hadi ya silikliği nasıldı bu gibi mibenim adet günü çıkmayıp gecikmenin 6.günü silik çıkmıştı. geç döllenme olunca öyle oluyor.
daha belirgindi ama yine de silikti. hemen arkasından kan verdim 211 çıktı. ben adetten bir gün önce test yapmıştım hayalet bir çizgi çıkmıştı burda herkes bu test yalancı çizgi çıkarıyor demişti. sonra farklı marka aldım çıkmadı bir şey. 6 gün geçince tekrar yaptım sonra. böyleydi.Hadi ya silikliği nasıldı bu gibi mi
daha belirgindi ama yine de silikti. hemen arkasından kan verdim 211 çıktı. ben adetten bir gün önce test yapmıştım hayalet bir çizgi çıkmıştı burda herkes bu test yalancı çizgi çıkarıyor demişti. sonra farklı marka aldım çıkmadı bir şey. 6 gün geçince tekrar yaptım sonra. böyleydi.
Hepsi pozitif hamilesin kan ver canım daha fazla stres yapma kendineEki Görüntüle 3515717 Eki Görüntüle 3515718 Eki Görüntüle 3515719 Eki Görüntüle 3515720
Kızlar sırasıyla bugünden düne
Softec
Miratech
Freely
Artımed kaset
bat yarın. Yani 6 aralık cuma
Sizce? Kasıklarımda ara ara batma oluyor. Normal mi ?
Adet mi olucam ? Gebelik de kasık ağrısı oluyo mu. Bir de afedersiniz aşırı kabızım günlerdir hamilelikte oluyormuş her belirti benziyor veya ben çok istediğim için psikolojik. Yardımcı olur musunuz
Hepsi pozitif hamilesin kan ver canım daha fazla stres yapma kendine
Bozuk canım başka test varsa yeniden deneEki Görüntüle 3515836
Sabahki kaset testim böyleydi bozuk mu 20 dk oldu geçmiyor pembelik
Hayır herkesin belirgin olması şart değil canım benim gecikmenin 2. Günü çok silik çıkmıştı ama kanda çıkmamıştı 5. Vey 6. Günü kanda 70 değerle öğrendim geç döllenmeyse olabiliyoAma sanki baya silik yani normalde adet günü daha belirgin olması lazım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?