• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sodasan organik bebek deterjanı kullanan?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozzge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
1.059
4
116
Ankara
Kızlar bebeişimin cildi alerji oldu. Doktor büyük ihtimalle deterjandan yada iyi durulanmamasından kaynaklı dedi. Bende internetten sodasan diye bi markanın organik deterjanını aldım. Ama içim hiç rahat değil. Daha önce kullanan hiç kimseyi tanımıyorum, bu markanın deterjanını ya da diğer ürünlerini kullanan var mı?
CADIARZU

Doğduğundan beri '' Roxymatik toz sabun''kullanıyorum.:lepi:
Havlu ve kazakları dışında yumuşatıcı kullanmaya da gerek kalmıyor.yerimseniben

sodasan bildiğim kadarıyla avrupada çok eski ve köklü bir marka, Türkiyede bulunabilmesi harika bir şey bence
ama şunu da eklemeden geçemeyecem, eğer bebeğinizde alerji ya da deterjandan kaynaklı bir sorun yoksa bu kadar para vermeye de değmez

Ben sodasanın bulaşık deterjanını kullanıyorum organik malzemeler satan bir yerden almışdım bir fikrim yok

ben başka bir markanın organik deterjanını almıştım ama iyi leke çıkarmıyordu. şimdi omo baby kullanıyorum, çok temiz yıkıyor ayrıca bebekler için özel üretilmiş, artık ne kadar doğruysa. yumuşatıcımı organik kullanmaya devam ediyorum, sonuçta çamaşırlar durulanırken üzerinde o kalıyor.

Kızlar bebeişimin cildi alerji oldu. Doktor büyük ihtimalle deterjandan yada iyi durulanmamasından kaynaklı dedi. Bende internetten sodasan diye bi markanın organik deterjanını aldım. Ama içim hiç rahat değil. Daha önce kullanan hiç kimseyi tanımıyorum, bu markanın deterjanını ya da diğer ürünlerini kullanan var mı?
CADIARZU

belki çocuğunuza birşey alerji yaptı.doktor da kesin konuşmamış deterjanla ilgili....

Back