- Konu Sahibi snowflakeN
aksam giddiim de yeşil elma alım nilay anca onu dişliyo accıkta detoks ben yapım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam giddiim de yeşil elma alım nilay anca onu dişliyo accıkta detoks ben yapım
cok gecmıs olsun canım kayınpederıne
inşallah bugun yedıklerıni telafı edersın ....
canım ne kadar kg versem o kadar ıyı hamılelıkte alıcagımı bılıyorum ve bızım aıle kg almaya mehilli
ablam tığ gıbı hatun ıken benden daha boylu ve zayıftı 100 kg yu gördü
zatı reglken boyle kasıyorum kendımı 60 59 goreyım korumaya gecıcem kgyu azcık sonrada bebıs calısması :)
ınsallah 6o lı rakamlarıda gorursun canım ınsanı okadar motıve edıyor kı kg vermek ..
canım normalde boyle dıkkatlı degılım saglıklı yemeyı severım ama gece atıstırmalarım cok var
beden temızlıgını yaparken ılkdefa dıyet yapabılcegımı farkettım o benı dısıplıne soktu
kg vemrek ıcn degıl beden temızlıgı oldugu ıcın kacamak yapmamak ıcn cok ugrasmıstım
dunde bımdeydım sevdıgım cıpsten aldım daha kasaya gelmeden psman oldum guya bır avuc yıcektım 100 gr 600 kusur kalorı
gerı bıraktım yogurt aldım danonenın fecı dondurma cnaım cekınce kayısı ıle yedım onu
suan cok sıkıyorum kendımı regl ken verıyım dıye ama ınsalalh mukafatı tartıda gorucem
maden suyunda enıyısı özkaynak gıda muhendısı arkadasım maden suyu alırken ıcerıgıne bak demıstı
yazdıgı ıcerıge encok ozkaynak maden suyu uyuyor 1lt lık evde sureklı bırkactane bulunduruyorum 2 3 gunde bıtıyor
meyvelı olanı dısarda yemekteysen bır ıcecek alıcaksan ayrandan sonrakı secenek olarak goruyorum
oh yesıl elma gelsın detoks etkısımenu guzel ınsallah tartıda yuzunu guldurur canım :)
duy nilay duy![]()
kızlar, beni de aranıza alır mısınız?![]()
1,60 boy
55 kilo
50 olmak istiyorum, yanii aslında fazla kilom yok, bölgesel ama gitmiyorr göbek
birde pko var kilo verirsem belki hamilelik ihtimali artarrrrrrr![]()
yesıl elmaa yağ yakıyormusss tok tutuyo kalorısı az e daha ne olsun en buyuk kurtarıcım acıktıgınızda yıyın bır sure ıdare edıyo:)
![]()
1,60 boy
55 kilo
tabeekızlar, beni de aranıza alır mısınız?![]()
ben eve uğğrayabilsem boyle sacma yemıcem ama hastane kayınpederler .... uf baydıyesıl elmaa yağ yakıyormusss tok tutuyo kalorısı az e daha ne olsun en buyuk kurtarıcım acıktıgınızda yıyın bır sure ıdare edıyo:)
![]()
sogan suyu kürü dene pko için bendede var pko1,60 boy
55 kilo
gunaydın canım :) ben hergun greyfur ıle beraber sıkıp ıcıyorum ve bol bol tuketıyorum
sımdıkı dıyette yasak dıye ara verdım vee bugunku menuu
Kahvaltı: 100 gram yağsız lor peyniri, domates, salatalık, yeşil çay.
Öğle: Bol yeşil salata tuzsuz.
arada 5 adet hurma
Akşam: yağsiz lıgt ton balıgı 100 gr
aksam 3 kuru kayısı ve elma sirkeli ılık su
spor 12 km koşu
dondurma canım cekıyor fecıı ama dayanıcam işte :)
Mrb kızlar,
Snowflaken topikin hayırlı olsun tatlım..
Annem de akupunkturla zayıflıyor..İlk aylarda ayda 1,5 kilo vermişti..Ama şimdi biraz durakladı diyor..
Hadi bakalım bebikler de geliversin hepimize....![]()
15.05.12 menum
sabah 1 kepek ekm. 1 kib kut peynır
1 bard.süt
ara : 20 tane sarı leblebi
ögle : 1 kase kıymalı taze fasülye
ara: leblebi kuru kayısı
aksam : 1 dondurma
yarım puaca
sabah;
1 buyuk bardak ılık lımonlu su
1 sıyah kuru kayısı
1 bardak kıraz sapı suyu
1 bardak yesıl cay
1 hasalanmıs yumurta
peynır seytın domates salatalık
2 susamlı galeta
öğlen;1 yesıl elma
akşam;
1 bardak kıraz sapı suyu
1 kase mercımek corbası
1 adet köfte
bol salata
dondurma hadı hafıfte pogaca:) ben delı gıbı canım cekıyor ama cuma gunune kadar sabredıcem 7 gunu bı tamamlıyım hayırlısıyla..
menuye bak masallah nazarlık :)