Smooth Away kullananlar Gercekten azaltiyor mu?

smooth away kesinlikle rezalet bir şey aldım ve şuanda çok pişmanım kardeşimin koltuk altını mahvetti aynen bir zımpara dudak üstümün sızısı 2 gün geçmedi ayrıca almaya çalışırkende öyle dedikleri gibi üç dakka falan sürmüyor kol kuvveti lazım ve jilet gibi çıkartıyor sakın almayın paranıza yazık

aynen katılıyorum böyle tuzaklara kapılmamak lazım.eğer 1 ay önce bu sayfa dikkatimi çekmiş olsaydı 50 tl verip te kesinlikle almazdım.inanılmaz tahriş ediyor.bıyık bölgemde ilk denememde derisini yüzdü,1 hafta kabuk bağladı.o şekilde dolaştım.arkadaşlarında dediği gibi zımpara gibi bişey.yüzeysel tüyleri alıyor.ertesi gün çıkmaya başlıyor.jiletten hiç bir farkı yok.ayrıca gerçekten de çok yorucu bir işlem.hiç kimseye tavsiye etmem.

arkadaşlar aslına bakarsanız tüm yorumlar doğru. Zımpara gibi ve kesinlikle jilet etkisi bu kesin. ama ölü derileri attığı da doğru. Hani koltuk altında kararma olur ya zamanla bunu gidermeye yardımcı olabilir. Şu sıcaklar geçsin koltukaltında deneyeceğim. jiletle aynı zamanı alıyor,zaman olarak pratik değil. Ve evet eğer hassas bir cildiniz varsa kullanmayın derim...

Arkadaşlar ben de,kardeşimde kullandı.Hiç memnun kalmadık.Aynen zımpara gibi ve hemen jiletten daha sert bir şekilde çıkarttı.koltuk altım yara oldu bence de almayın.

bend ealıcaktım ama bu yorumlardan sonra asla düşünmüyorummm
jilet le alırım daha iyi en azından ucuz :jeyyar:

ay kızlar valla keske köse dogsaydık bıktım ya al al al nere kadar lazerde istemıyorum en berbat sey genıtal bolge ay bıktım ya

bende almayı düşünüyodum bu ürünü ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim. yorumcu arkadaşlara teşekkürler. birde bu bıyık almak için bahsettiğiniz ürünü ne deyipte alacaktık. bide nerelerde bulabiliriz. yardımcı olurmusunuz.

bıyık alma teli dersin anlatırsın ben öyle aldım :) 2 tl ye çok rahat pratik ayna olmadan bile yapabiliyosun kozmetikçilerde var

yaa ben alıcaktım ama artık düşünmüyorum kaç yıldır kremle alıyorum acıya dayanamıyorum belki bu çözüm olur dedim bide azaltıyo faln dio paratuzağı diyosunuz acısız bi şey olsa keşke yaa

:roflol:
ya banada az önce geldi kolumda denedim hala sızlıyor kızardıda şimdi ben bu kolu nasıl saklıyacam bu yaz gününde keşke görülmeyen bir yerde deneseydim :uhm::uhm:sakın almayın kızlar paranıza yazık valla tüketici haklarına şikayet ettim yakında el konulur insanları kandırmaya kimsenin hakkı yok bir ümit aldım ama olmadı siz bari kendinizi sakının böyle şeylerden haram olsun:Saruboceq::Saruboceq:

kesinlikle ben de yakın zamanda almayı düşünenlerdendim..:1shok:
oysa nekadar aldatmaca reklamları var..sanki mucizeymiş gibi..:çok üzgünüm:

kızlar ben bu ürünü aldım.hiç memnun kalmadım ertesi gün çıkıyor tüyler üstelikte çok daha fazlasıyla sakın ama sakın almayın.boşa gider paranız.resmi sitesine girdim yorum yazmak için ama öyle bir yer bulamadım.asla kullanmayın diyorum.:1no2:

:1no2:
:1no2::1no2::1no2:sakın paranıza yazık kolum aynı jiletle almışım gibi çıktı diken diken ayrıca bir kere kullandıktan sonra atıyosun bir işe yaramaz 42milyona değmez ayrıca görüntü olarak 5 milyon etmezlmaz:lmaz:

bende hamile olduğum için ağa epilasyon falan yaptıramıyorum bi akadaşım denemiş memnun amış bana tavsye ettti bi araştırayım dedim iyi ki bakmışım almaktan vazgeçtim arkadaşlar hiç olumlu bişey okumadım..

bunlara inanmayin kokten almiyorsa
maymuna cevirir insani
arkadasim aldi
ilk yaptiginda puruzsuz yumusak oldu
ertesi gun sert sert oldu.. kendisi esmer oldugu icin
killari daha kalin cikti kollarinda
ne yalanci reklammis bu..

Arkadaşlar çok sağolun reklamlarda dikkatimi çekmişti almayı düşünüyordum ama bu yorumlardan sonra kesinlikle almam artık, ben tüyleri ilk almaya başladığımdan beri tüy dökücü krem kullandım vede memnundum çünkü çok tüylü değilim, bacaklarımı yılda 2 defa alırım, koltuk altımda saysam 15 tane yoktur sadece genital bölgemde var ve artık krem son zamanlarda acı ve yanma yapmaya başladı o yüzden yeni bir şey denemek istiyorum ama jilet asla değil, başka bir fikri olan var mi yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…