Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
smooth away kesinlikle rezalet bir şey aldım ve şuanda çok pişmanım kardeşimin koltuk altını mahvetti aynen bir zımpara dudak üstümün sızısı 2 gün geçmedi ayrıca almaya çalışırkende öyle dedikleri gibi üç dakka falan sürmüyor kol kuvveti lazım ve jilet gibi çıkartıyor sakın almayın paranıza yazık
bende almayı düşünüyodum bu ürünü ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim. yorumcu arkadaşlara teşekkürler. birde bu bıyık almak için bahsettiğiniz ürünü ne deyipte alacaktık. bide nerelerde bulabiliriz. yardımcı olurmusunuz.
bıyık alma teli dersin anlatırsın ben öyle aldım :) 2 tl ye çok rahat pratik ayna olmadan bile yapabiliyosun kozmetikçilerde var
yaa ben alıcaktım ama artık düşünmüyorum kaç yıldır kremle alıyorum acıya dayanamıyorum belki bu çözüm olur dedim bide azaltıyo faln dio paratuzağı diyosunuz acısız bi şey olsa keşke yaa
kızlar ben bu ürünü aldım.hiç memnun kalmadım ertesi gün çıkıyor tüyler üstelikte çok daha fazlasıyla sakın ama sakın almayın.boşa gider paranız.resmi sitesine girdim yorum yazmak için ama öyle bir yer bulamadım.asla kullanmayın diyorum.:1no2: