• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smooth Away Kullanan Var Mı?

birdys

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
46
0
286
Sakarya
Merhaba arkadaşlar.Bu aralar Smooth Away adlı bir ürünün reklamlarını görüyorum.internet ortamında.Peeling yapar gibi ürünle sorunlu bölgeye masaj yapılarak kılları alıyormuş.Acaba kökten mi alıyor, çok can yakıyor mu.Kullanışlı bir şey mi emin olamadım.Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

bende bunu merak edip konu açmıştım ince kıllar için kullnışlı olduğunu ama daha sert çıkardığı sölemişti kullanan arkadaş bende vazgeçtim canım

bn smooth away in sitesinden baktım canlı olarak yoldan geçen bi kadında uyguluyorlar bi anda pürüzsüz oluodu kadın öle kalıodu çok gzl hiç acımadı fln die

yillar once bir siteden siparis etmistim sadece 1 kere kullandim bir daha elime almadim cok kotu yapiyor tuyleri zimparaliyorsunuz resmen ilk basta tuyler gittigi icin yumusacik oluyor ama tuyler cok cabuk simsiyah uzuyor jiletle alsaniz daha iyi hic olmazsa daha gec uzar

Back