• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear

Çocuk dusunuoz dedim onu yapmak istedi
Bi sorun yoksa düşünebilirsin çocuk ben kendi deneyimlerimden söylüyorum yanlış anlama tabiki doktordan iyi bilemem. Ben yoğun iltihapla hamile kaldım düşük tehlikem var iltihap filan varsa hamileliklerde sıkıntı oluyor diye düşünme bi müddet demiş olabilir.

Onla iltihap mantar filan varmı diye bakıyorlar sizin sıkıntınız neydi ne için yapacaklardi

Çocuk dusunuoz dedim onu yapmak istedi

Cinsel olarak aktif her kadının yaptırması gereken bir tarama testidir smear.
Rahim ağzından fırçayla sürüntü alarak herhangi bir iltihap ya da kanserli doku var mı bakılır. Yani rahim ağzı kanseri için tarama testi bu.

Bi sorun yoksa düşünebilirsin çocuk ben kendi deneyimlerimden söylüyorum yanlış anlama tabiki doktordan iyi bilemem. Ben yoğun iltihapla hamile kaldım düşük tehlikem var iltihap filan varsa hamileliklerde sıkıntı oluyor diye düşünme bi müddet demiş olabilir.
Olabilir bilmiyorum gücümü toplayıp güven duyup kendime gitmem lazım başka doktora.

Olabilir bilmiyorum gücümü toplayıp güven duyup kendime gitmem lazım başka doktora.
Özel hastaneye git başta şöyle vajinismus geçmişim var korkuyorum de belki özel aparat gittiğin hastanedede vardır onla gayet rahat oluyor

Ben de dün gidip yaptırdım özel hastanede. Yapalım mı dedi yapalım dedim; ilk kez yaptırdım bu arada. Rahatsızlık hissiydi bendeki; acır gibi oldu ama acımadı da aslında, bir de o fırçayı artık takarken mi sıvıyı alırken mi bilmiyorum, saniyelik bişi hissettm acı gibi ama o kadar. Bu arada ben hala ilişkide ağrı hissedebiliyorum bazen. O ilk giriş anında ufak bir korku hissim olabiliyor hala daha. Ona rağmen doktorum rahatça yaptı işlemi. Sizin doktorunuz sıkıntılı bence bir daha asla gitmeyin ona, nacizane tavsiyem. Hastalarına böyle muamele etmemeliler. Kimse onlara hayır işi yaptırmıyor neticede.

Bu arada benim de bir sorum olsun madem konu açılmış; dün eve geldiğimde lekelenmem oldu benim de. Doktora kanama olur mu diye sormak aklıma gelmemişti. Hafif oldu , hatta bugün de bir kaç damla gelmiş. Kahverengimsi bir kan. Zedelenme falan mi oldu acaba o fırça gibi şey dokuyu alırken biraz tahriş etmiş olabilir mi?

Back