smear

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
708
Puanlar
333
Kızlar bugün hastaneye gittim fakat yaptiramadim çok canım yandı doktor bıraktı.gebelik düşünme bence şu an dedi

ÇOk acı veren bir şey değildi ben de yaptırdım ama sen vajinismus falan mısın?

Kendini mi kastın acaba, saniyelik bi işlem acısı sızısı olmaz. Bende yaptırdım

Çok kastım kendimi evet biraz rahatlamam lazım dedim beklemedi doktor

Hemen vajina ağzından sıvı alıyorlar zor bir şey değil ve bence vajinada yara olduğu halde bir şey hissetmedim.

Ya o aleti sokarken çok kastım ve cok canım yandı doktor bu şekilde yapamam dedi çocuk düşünmeyin şimdi bence dedi ve ben ağlayarak çıktım kendimi çok kötü hissettim

Çok kastım kendimi evet biraz rahatlamam lazım dedim beklemedi doktor

Ne güzel atlatmışsın vajinusmusu kasma kendini sakın inan saniyelik bi işlem. Devlet hastanesine gittiysen eğer doktorlar biraz hırçın oluyor:) Doktorların daha ılımlı yaklaşması gerekir bu tür durumlarda.

Vajinismus geçmişiniz varsa olur bendede olmuştu. Hatta ben zar zor yaptirabilmistim sonra yine vajinismus olmuştum korkudan. Doktorun çocuk düsünmeyin demesi çok saçma ne alaka yani bende zaman zaman yine korkular oluyor hamileyim

Özel hastaneye gittim bunun için ama malesef hiç anlayisli yaklasmadi

Canım yanlış doktor seçimi diyelim. Bence seni anlayan başka bir doktora git. Yoksa bu işlem hiç ama hiç acısı olmayan basit bir işlem.

Nasıl yaptirdinniz peki..ya ben kendimi inanılmaz kötü hissediyorum yapamam diye

Kendi vajinismus için tedavi gördüğüm doktorumla görüştüm o ankarada ben istanbul. Doktor yüzünden olmuş dedi bi doktor önerdi ama o da muayene fiyati çok yuksek

Nasıl yaptirdinniz peki..ya ben kendimi inanılmaz kötü hissediyorum yapamam diye
Korktuysan yaptırma bi müddet dediğim gibi sonra bende korku oluştu yine bi müddet zorlandım devlette yaptirmistim bide. Sonra özelde bi daha yaptırdım özelde bi daha yaptırmam gerekti doktora dedim vajinismustum korkuyorum diye o da vajinismuslar için özel aletimiz var onla yapalım dedi onla yaptı gicbisey hissetmedim

Peki ben bunu yaptiramazsam hamile kamiyim mi

Hangi hastanede canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…