- Emoji Skoru
- 708
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Atlattim vajinusmus uÇOk acı veren bir şey değildi ben de yaptırdım ama sen vajinismus falan mısın?
Çok kastım kendimi evet biraz rahatlamam lazım dedim beklemedi doktor
Özel hastaneye gittim bunun için ama malesef hiç anlayisli yaklasmadiNe güzel atlatmışsın vajinusmusu kasma kendini sakın inan saniyelik bi işlem. Devlet hastanesine gittiysen eğer doktorlar biraz hırçın oluyor:) Doktorların daha ılımlı yaklaşması gerekir bu tür durumlarda.
ben devlette yaptırdım üstelik erkek doktordu. rahat oldu.Özel hastaneye gittim bunun için ama malesef hiç anlayisli yaklasmadi
Nasıl yaptirdinniz peki..ya ben kendimi inanılmaz kötü hissediyorum yapamam diyeVajinismus geçmişiniz varsa olur bendede olmuştu. Hatta ben zar zor yaptirabilmistim sonra yine vajinismus olmuştum korkudan. Doktorun çocuk düsünmeyin demesi çok saçma ne alaka yani bende zaman zaman yine korkular oluyor hamileyim
Özel hastaneye gittim bunun için ama malesef hiç anlayisli yaklasmadi
Korktuysan yaptırma bi müddet dediğim gibi sonra bende korku oluştu yine bi müddet zorlandım devlette yaptirmistim bide. Sonra özelde bi daha yaptırdım özelde bi daha yaptırmam gerekti doktora dedim vajinismustum korkuyorum diye o da vajinismuslar için özel aletimiz var onla yapalım dedi onla yaptı gicbisey hissetmedimNasıl yaptirdinniz peki..ya ben kendimi inanılmaz kötü hissediyorum yapamam diye
Peki ben bunu yaptiramazsam hamile kamiyim miKorktuysan yaptırma bi müddet dediğim gibi sonra bende korku oluştu yine bi müddet zorlandım devlette yaptirmistim bide. Sonra özelde bi daha yaptırdım özelde bi daha yaptırmam gerekti doktora dedim vajinismustum korkuyorum diye o da vajinismuslar için özel aletimiz var onla yapalım dedi onla yaptı gicbisey hissetmedim
Hangi hastanede canimKorktuysan yaptırma bi müddet dediğim gibi sonra bende korku oluştu yine bi müddet zorlandım devlette yaptirmistim bide. Sonra özelde bi daha yaptırdım özelde bi daha yaptırmam gerekti doktora dedim vajinismustum korkuyorum diye o da vajinismuslar için özel aletimiz var onla yapalım dedi onla yaptı gicbisey hissetmedim
Onla iltihap mantar filan varmı diye bakıyorlar sizin sıkıntınız neydi ne için yapacaklardiPeki ben bunu yaptiramazsam hamile kamiyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?