- 14 Aralık 2014
- 1.479
- 708
- 35
-
- Konu Sahibi Serpil8989
Cinsel iliskide sorun yasamiyorsaniz smear testinde neden yasiyorsunuz? O kisim garip geldi birazMerhaba evlendiğimde vajinusmus tedavisi gördüm daha sonra ilişkiye girebildim.8 yil once Sezeryan ile doğum yaptım.Smear testi veremiyorum.Doktor denedi ama olmuyor çok kasiyorsun zorlarsam yırtılır dedi.Olmadi yaniiliskide sorun yasiyor musun dedi hayir dedim.aneztezi ile yaptırabilirsin dedi ama bu da saçma geliyor ve bunun hissettirdigini de ancak bunu yaşayanlar anlar başkalarına göre basit bisey ama elimde olmadan kasıyorum ne yapmalıyım özel muayenesi olan bi doktor mu bulmalıyım.Psikolojik terapi de aldım ama geçmemiş
Biz de burdan bir cozum bulamayiz ki sizin icin. Normalde cok basit bir islem cunkuİlk başta ki aparat ürpertiyor yani elimde olan bisey değil
Çocuklar için olan küçük ince spekulalar var (vajinaya koydukları aperat) Onlardan talep edin.İlk başta ki aparat ürpertiyor yani elimde olan bisey değil
Smear için başka Bi aparat kullanılıyor öncesindeSmear çok basit bir işlem ve vermek çok önemli. Bunun için biz size nasıl destek olabiliriz, psikolojik destek almalısınız. Ama penis alabilirken, doğum yapmışken dandirikten bir çubukla sürüntü verememek tuhaf
Biliyorum düzenli smear testi veren biriyim, sakin olursanız zorla kendinizi kastırmazsanız acıyan bir şey yok ki. Çocuk çıkan yer gayet esnekSmear için başka Bi aparat kullanılıyor öncesinde
Kulak çöpü gibi bir aletle suruntu yapılıyor on saniye sürüyordur en fazla kendini böyle hazırla.Merhaba evlendiğimde vajinusmus tedavisi gördüm daha sonra ilişkiye girebildim.8 yil once Sezeryan ile doğum yaptım.Smear testi veremiyorum.Doktor denedi ama olmuyor çok kasiyorsun zorlarsam yırtılır dedi.Olmadi yaniiliskide sorun yasiyor musun dedi hayir dedim.aneztezi ile yaptırabilirsin dedi ama bu da saçma geliyor ve bunun hissettirdigini de ancak bunu yaşayanlar anlar başkalarına göre basit bisey ama elimde olmadan kasıyorum ne yapmalıyım özel muayenesi olan bi doktor mu bulmalıyım.Psikolojik terapi de aldım ama geçmemiş
Ben de çok fena oluyorum ya vajinal muayenelerde. Bin kez muayene oldum biliyosun. Prob neyse kullanılabilir ama o alet takılırken durdurasım geliyo doktoru kendime zor hakim oluyorum. Vajinismus geçmişim de yok.Cinsel iliskide sorun yasamiyorsaniz smear testinde neden yasiyorsunuz? O kisim garip geldi biraz
Spiral taktırmak kadar canımı yakmadı. Ki spiralde bende kastım. Ebe böyle yaparsan kayar aynı acıyı tekrar yaşarsın demişti. Bilm bana biraz tuhaf geldi.Merhaba evlendiğimde vajinusmus tedavisi gördüm daha sonra ilişkiye girebildim.8 yil once Sezeryan ile doğum yaptım.Smear testi veremiyorum.Doktor denedi ama olmuyor çok kasiyorsun zorlarsam yırtılır dedi.Olmadi yaniiliskide sorun yasiyor musun dedi hayir dedim.aneztezi ile yaptırabilirsin dedi ama bu da saçma geliyor ve bunun hissettirdigini de ancak bunu yaşayanlar anlar başkalarına göre basit bisey ama elimde olmadan kasıyorum ne yapmalıyım özel muayenesi olan bi doktor mu bulmalıyım.Psikolojik terapi de aldım ama geçmemiş
sanırım o kalın aparattan bahsediyorsunuz.Smear için başka Bi aparat kullanılıyor öncesinde
benim de yok ve bende kasılıyorum o zaten çok kalın bir aparat buz gibi bide acayip sinir bozucuBen de çok fena oluyorum ya vajinal muayenelerde. Bin kez muayene oldum biliyosun. Prob neyse kullanılabilir ama o alet takılırken durdurasım geliyo doktoru kendime zor hakim oluyorum. Vajinismus geçmişim de yok.