Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de sigil rahimde var mı die utrasyon yapti görünmüyor rahimde dedi ama ultrasyonda da tam aciklayicinoldygunu sanmiorm gerçekten de bu kadın hastalıkları zorrsiğili inceleyip hpv nin türüne bakacaklar büyük ihtimalle. smear vajinadan alınıyor canım hpv virüsünün rahim ağzına bulaşıp bulaşmadığına bakıyorlar. aksatmadan yaptır çok önemli allah korusun rahim ağzı kanserine kadar gidiyor iş.
Bir de sigil rahimde var mı die utrasyon yapti görünmüyor rahimde dedi ama ultrasyonda da tam aciklayicinoldygunu sanmiorm gerçekten de bu kadın hastalıkları zorr
Mrs-Red post: 46818436 .!.:siz bence başka bi doktora gözükün. belki smear temiz çıkar bulaşmamıştır rahim ağzına. cin1 cin2 nin iyileşmesi daha muhtemelmiş. cin3 %30 iyileşmesi.
siz bence başka bi doktora gözükün. belki smear temiz çıkar bulaşmamıştır rahim ağzına. cin1 cin2 nin iyileşmesi daha muhtemelmiş. cin3 %30 iyileşmesi.
Rahim ici temiz dedi ultrasyinls vajinaybaktiya bir de eline bir metalle girdi vajinaya ben pek alamadığından sormaya da cekinsin esimde yanımdaydı o metal neydi acaba sordm eşime sadece içeriye bakti onunla dedi
Pataloji sonucum açıklamasında bakalm ne diycek doktor sonrasında ben de smear isteyeceğim. Peki bizler cinsel ilişki esnasında her zaman tedirgin mi olacağız sigil cikicak diye yani evlilik bu şekilde izdirap olucak
Mrs-Red .!.:benm eşimdede vardı siğiller ondan geçmiş dedi doktorum. podofilin le ondaki ve bendeki siğilleri de iyileştirdik 6-7 aydır yok ikimizde de şuan siğil.
Ppdofilin pek kullanilmiyor duymadım hiç aldara kullanilior ya ondan sigiller durdurdu mu geçirdi mi yakmadan falan