smear ve pataloji nedir

lifeve

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.568
934
123
Kızlar genitalde siğil çıktı ve bu sigilin parçaları patalojiye yollandı bu smear testi mi demek oluyor ne demek

siğili inceleyip hpv nin türüne bakacaklar büyük ihtimalle. smear vajinadan alınıyor canım hpv virüsünün rahim ağzına bulaşıp bulaşmadığına bakıyorlar. aksatmadan yaptır çok önemli allah korusun rahim ağzı kanserine kadar gidiyor iş.

[QUOd, post: 46803129, member: 689122"]siğili inceleyip hpv nin türüne bakacaklar büyük ihtimalle. smear vajinadan alınıyor canım hpv virüsünün rahim ağzına bulaşıp bulaşmadığına bakıyorlar. aksatmadan yaptır çok önemli allah korusun rahim ağzı kanserine kadar gidiyor iş.[/QUOTE]
Evetarastirdim bugun bende smear deil benimkişi pataloji sonucu sonrasıda falan mı smear yapkicaklar neden ikisini de almadılar acaba doktorunsurekl ameliyata gittiği için soru soramiyorm asistani ilhilenmek zorunda kalıyor. Ayın 20 snde pataloji aciklanicak hayır olur insallah. İnsan bilmeyince de korkuyorum sordum telefonda her kondolima kanser değildir merak etmeyiniz dedi.

siğili inceleyip hpv nin türüne bakacaklar büyük ihtimalle. smear vajinadan alınıyor canım hpv virüsünün rahim ağzına bulaşıp bulaşmadığına bakıyorlar. aksatmadan yaptır çok önemli allah korusun rahim ağzı kanserine kadar gidiyor iş.
Bir de sigil rahimde var mı die utrasyon yapti görünmüyor rahimde dedi ama ultrasyonda da tam aciklayicinoldygunu sanmiorm gerçekten de bu kadın hastalıkları zorr

Bir de sigil rahimde var mı die utrasyon yapti görünmüyor rahimde dedi ama ultrasyonda da tam aciklayicinoldygunu sanmiorm gerçekten de bu kadın hastalıkları zorr

Bence muhakkak başka bi doktora gözüküp smear aldırın. virüsün rahim ağzına bulaştığını gözle göremez siğiller başka mevzuu tabi bendede rahmde yoktu ama hpv rahim ağzına bulaşmıştı.

[QUO-Red, post: 46807343, member: 689122"]Bence muhakkak başka bi doktora gözüküp smear aldırın. virüsün rahim ağzına bulaştığını gözle göremez siğiller başka mevzuu tabi bendede rahmde yoktu ama hpv rahim ağzına bulaşmıştı.[/QUOTE]

Ben sigil yüzünden gittim çok fazlaydı hpv yani başka açıklaması yok :( direkt pataloji sonucuna bakicaz dediler ben anlamadım rahime sadece ultrasyinls girip baktılar rahimde birşey yok dediler işte bu pataloji sonrasında gel 6 ay da bir smear alınacak dediler ya bi de üni hastanesi lanet olan doktoru gormuosn asistan var derdini soramiosn vallahi sıkıntı üstüne sikinti

siz bence başka bi doktora gözükün. belki smear temiz çıkar bulaşmamıştır rahim ağzına. cin1 cin2 nin iyileşmesi daha muhtemelmiş. cin3 %30 iyileşmesi.

Mrs-Red post: 46818436 .!.:
siz bence başka bi doktora gözükün. belki smear temiz çıkar bulaşmamıştır rahim ağzına. cin1 cin2 nin iyileşmesi daha muhtemelmiş. cin3 %30 iyileşmesi.

Pataloji sonucum açıklamasında bakalm ne diycek doktor sonrasında ben de smear isteyeceğim. Peki bizler cinsel ilişki esnasında her zaman tedirgin mi olacağız sigil cikicak diye yani evlilik bu şekilde izdirap olucak

Rahim ici temiz dedi ultrasyinls vajinaybaktiya bir de eline bir metalle girdi vajinaya ben pek alamadığından sormaya da cekinsin esimde yanımdaydı o metal neydi acaba sordm eşime sadece içeriye bakti onunla dedi

Rahim ici temiz dedi ultrasyinls vajinaybaktiya bir de eline bir metalle girdi vajinaya ben pek alamadığından sormaya da cekinsin esimde yanımdaydı o metal neydi acaba sordm eşime sadece içeriye bakti onunla dedi

smear almış olabilir onunla metal bi cubuk seklinde ucunda ufak plastk var vajinadan örnek alıyor.

Pataloji sonucum açıklamasında bakalm ne diycek doktor sonrasında ben de smear isteyeceğim. Peki bizler cinsel ilişki esnasında her zaman tedirgin mi olacağız sigil cikicak diye yani evlilik bu şekilde izdirap olucak

benm eşimdede vardı siğiller ondan geçmiş dedi doktorum. podofilin le ondaki ve bendeki siğilleri de iyileştirdik 6-7 aydır yok ikimizde de şuan siğil.

Mrs-Red .!.:
benm eşimdede vardı siğiller ondan geçmiş dedi doktorum. podofilin le ondaki ve bendeki siğilleri de iyileştirdik 6-7 aydır yok ikimizde de şuan siğil.

Ppdofilin pek kullanilmiyor duymadım hiç aldara kullanilior ya ondan sigiller durdurdu mu geçirdi mi yakmadan falan

Ppdofilin pek kullanilmiyor duymadım hiç aldara kullanilior ya ondan sigiller durdurdu mu geçirdi mi yakmadan falan

evet canım geçti ve 7 ay oldu yaklaşık bir daha çıkmadı allahıma şükürler olsun.. sadece podofilin sürerek geçirdik

Allah esirgesin de bir daha çıkarsa falan direkt alırım neden çıkıyor bu hastalık bilemeidm

tek bulaşma yolu cinsel yollaymış çok eşilikten bulaşıyormuş. sevgilinde yada eşinde varsa ondan sana bulaşmıştır. iyice iyileştiyse ikinizde de bi daha çıkmaz. ama iyileşmediyse sürekli nükseder

Daha koterizasyonun yarası iyilesemedi on gün anca oluyor operasyonu geçirel zaten pataloji sonucunu öğrenmenindaha h

inşallah cerrahi sınırda hastalık çıkmaz alınan parça ile komple almışlardır hastalıklı dokuyu içeride kalmamıştır hastalık canım

Back