• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear testinden sonra kanama olurmu?

myselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3
0
86
48
İstanbul
arkadaşlar merhabalar..dün smear testi yaptırdım.akşam da eşimle beraber olduk ve çok az bir kanamam oldu..bu normal midir acaba?bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim..teşekkürler..

arkadaşlar merhabalar..dün smear testi yaptırdım.akşam da eşimle beraber olduk ve çok az bir kanamam oldu..bu normal midir acaba?bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim..teşekkürler..

merhaba. bende yaklaşık olarak bir ay önce smear testi yaptırdım. doktorum lekelenme tarzı kanaman olabilir korkma demişti. gerçekten de öyle oldu. sanırım spekulumun takılması sırasında o bölgede tahriş oluyor.yani lekelenme tarzı kanama normal.

arkadaslar. Ben de 2 gün önce smear testi yaptırdım. Kanamadan anladığım tahriş oldu. Eşimle bir kaç kez cinsel ilişkiye girdim. Sizce zararlı mı? Doktora sordum, girebilirsin dedi ama müthiş biraz acı hissettim. Kanama kesildi ama acı devam. Sizce kalıcı bir zarar vermiş miyimdir?

Son düzenleme:
Back