Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım olumsuz birşey yok ama yanlış bilmiyorsam 4-6 ay sonra tekrar testi yaptırman gerek.Yine aynı sonuç çıkarsa özel bir aletle,büyüteç tarzı,yeniden bakılıyor
kızlar ben yeni evliyim , 6 aylık . o şey olduktan sonra hiç dr gitmedim ,, bazen ağrı da çekiyorum ilk ilişki esnasında sonra alışıyor ama ilk anı hala acılı nette araştırdım smear testi yapmak iyi bir olaymş..ama ben korkuyorum yaaaaaaa dr aletle içine mi ne giriyormuş bööööö , yapan arkadaşlarım bana bilgi verir mi özelden de yazabilir ..tşk ederim
Bencede korkmayın zaten pek hissedilmiyor 2 saniyelik bir olay. Genelde biz doktora görünmekten çekiniyoruz aslında ama ben hpv virüsü yüzünden alıştım doktoruma fazla çekinmiyorum artık hep aynı doktora gitmek iyi bence
rahim ağızı kanserinde erken teşis için yılda bir kez yapılması gerekiyor ben 2 kez yaptırdımki benim canım çok tatlıdır inan hiç birşey hissetmiyorsun bende ilk yaptırdığımda çok çekinmiştim ama korkulacak hiç bir şey yok emin olabilirsin
rahim ağızı kanserinde erken teşis için yılda bir kez yapılması gerekiyor ben 2 kez yaptırdımki benim canım çok tatlıdır inan hiç birşey hissetmiyorsun bende ilk yaptırdığımda çok çekinmiştim ama korkulacak hiç bir şey yok emin olabilirsin