• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear testi

Sanırım üniversite hastanesinden randevu alacaksınız.Orada bölümler ayrı oluyor.
Jinekoloji bölümünden alacaksınız.

Aslinda ayni,gebelik yoksa jinekolog derler,gebelik durumunda kadin dogum doktoru denir halk dilinde.

ikisi de aynı ama randevu sisteminde farklı adla yazılıyorsa jinekolojiye gideceksiniz ,geçen hafta ben de başka bi sıkıntıdan dolayı gittim gitmişken smear da yapıldı.aile hekimi her seferinde yapalım diyordu o çatala yatmak istemediğim için istemiyorum diye kağıt bile imzalamıştım ama şimdi başka sıkıntıdan dolayı mecbur yattım yani sağlık ocağında da yapılıyor

Kadın hastalıkları ve doğum bölümünden alacaksınız. Bahsettiginiz 2 bölümün de aynı olduğunu arkadaşlar söylemiş. ASM lerde 30 yaş üstüne mi yoksa herkese mi yapıyorlar onu bilmiyorum. bildigim kadarıyla30 yaş üstüne yapıyorlar özellikle ketem de.

Ben yaptırdım kadın doğuma gebelerede bakıyordu o bayan zaten vajinandan bi sıvı örneği alacak

Back