Evet riskli virus tipi ancak cogu kadında hpv pozitiftir zaten. Bunlarin cok küçük bir kismi kansere ilerler. Ama tabii ki yakindan takip edilmeniz gerekiyor. Ihmal etmeyin. Erken donemde yakalanmasının sonuclari cok iyi oluyor.
Geçmiş olsun.
Aynısı teyzemde de var onda da böyle tesadüf eseri öğrendik korkma teyzemin doktoru bayağı iyiydi bu uyuyan bi virüs bağışıklığın güçlü olursa sen onu yenersin bağışıklığını güçlü tutmaya bak güzel beslen korkma çoğu kadında var bu durum sen kanser değilsin sadece uzun vadede bu ihtimal olabilir demektir bu ama zaten teşhis edildiğine göre artık takip edilecek demektir sıkıntı etme ama sakın ihmal etme biz sadece tavsiye verebiliriz doktorlarımıza güven hayat sana güzellikler getirsin korktuklarına uğratmasın Rabbim inşallahbundan iki ay önce yas itibariyle 35 40 yas aralıgında hemsirelerin ısrarıyla smear testi yaptırdım iki gün önce kızımı doktora götürdüğümde sonucunu sorayım dedim hpv16 mış doktor zübeyde hanıma sevk etti intte arastırdım en riskli olanlardanmıs kızlar basına gelen varmı bi kaç güne doktora gidecegim ama çok korluyorum ne olacak sonuc offf çok üzülüyorum çok küçük çocuklarım var
Aynısı teyzemde de var onda da böyle tesadüf eseri öğrendik korkma teyzemin doktoru bayağı iyiydi bu uyuyan bi virüs bağışıklığın güçlü olursa sen onu yenersin bağışıklığını güçlü tutmaya bak güzel beslen korkma çoğu kadında var bu durum sen kanser değilsin sadece uzun vadede bu ihtimal olabilir demektir bu ama zaten teşhis edildiğine göre artık takip edilecek demektir sıkıntı etme ama sakın ihmal etme biz sadece tavsiye verebiliriz doktorlarımıza güven hayat sana güzellikler getirsin korktuklarına uğratmasın Rabbim inşallah
Evet biliyorum aynısı işte 16 olan o dönem çok araştırmıştık korkmayın ihmal etmeyin yeteramin insallah Allahım çovuklarımı bana beni onlara bagışlasın tsk ederim iyi dileklerin için yüksek riskli grup olması canımı sıkıyor benim
Canim smear testi karin agrisi yapmaz diye biliyorum bi kac gün önce bende yaptirdim sadece 1 2 damla kanamam oldu baska bisey olmadiArkadaşlar benim bir sorum olacaktı, 3 hafta kadar önce ilk defa smear testi yaptırdım. Sonrasında biraz kanama oldu. Birkaç gün sonra da regl günüm vardı, regl oldum. Bu hafta yumurtlama günlerimdeyim ve son üç gündür adet sancısı gibi bir sancı oluyor karnımda. Adet olmadan önce yaşanan sızıya çok benziyor. Şiddetli değil hafif ama daha önce böyle bir şey hiç olmazdı. Acaba smear testinden kaynaklanmış olabilir mi? Endişe etmeye başladım.
Teşekkür ederim cevabınız için. Acaba yumurtlama ile mi ilgili ağrılar? Hiç böyle bir şey yaşamıyordum. Doktor da her şey yolunda, smear testini de öylesine yapıyorum demişti. İnşallah olumsuz bir durum yokturCanim smear testi karin agrisi yapmaz diye biliyorum bi kac gün önce bende yaptirdim sadece 1 2 damla kanamam oldu baska bisey olmadi
Yumurtlama agrisi olabilir benim gecen aylarda cok siddetli karin agrim olmustu o günü degerlendirdim hamile kalmistim o ay ama kimyasal oldu.eger gebelik istiosan değerlendirebilirsin benceTeşekkür ederim cevabınız için. Acaba yumurtlama ile mi ilgili ağrılar? Hiç böyle bir şey yaşamıyordum. Doktor da her şey yolunda, smear testini de öylesine yapıyorum demişti. İnşallah olumsuz bir durum yoktur
Evet çok istiyorum ama eşim tedavi sürecinde. Kimyasal olması ne anlama geliyor?Yumurtlama agrisi olabilir benim gecen aylarda cok siddetli karin agrim olmustu o günü degerlendirdim hamile kalmistim o ay ama kimyasal oldu.eger gebelik istiosan değerlendirebilirsin bence
Kimyasal gebelik yani canim tam olarak yerlesemeden düstü.Evet çok istiyorum ama eşim tedavi sürecinde. Kimyasal olması ne anlama geliyor?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahKimyasal gebelik yani canim tam olarak yerlesemeden düstü.
Bu testi yaptırmak için hangi bölüme gitmek gerekiyorbundan iki ay önce yas itibariyle 35 40 yas aralıgında hemsirelerin ısrarıyla smear testi yaptırdım iki gün önce kızımı doktora götürdüğümde sonucunu sorayım dedim hpv16 mış doktor zübeyde hanıma sevk etti intte arastırdım en riskli olanlardanmıs kızlar basına gelen varmı bi kaç güne doktora gidecegim ama çok korluyorum ne olacak sonuc offf çok üzülüyorum çok küçük çocuklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?