• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear testi vs yapılıp akıntıya kesin teşhis koyuyorlar mı?

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
198
1-2 saat sonra doktora gideceğim ve bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Vajinal akıntı kanser riski taşıyacak belirtiler yoksa yine de smear testi vs yapılıp akıntıya kesin teşhis koyuyorlar mı? Kullanmadığım ilaç kalmadı eğer bunun için test yapılabiliyorsa test isteyeceğim, bıktım gitmekten ve doktorların dene olmazsa gel demelerinden. Bir de akıntı sürekli değil ara ara oluyorsa ve test için örnek alınırsa yine de teşhis için içeride mantar enfeksiyon artık her neyse teste yardımcı olacak kalıntı kalır mı? Bilgi ve fikir istiyorum yardım! :(

Son düzenleme:
Sonuc ne cikti merak ettim senin rahim ağzında yaran olabilir yada inatçı bı enfeksiyon oda vajinal Kültür'de cikiyor

Smaer testi daha çok rahimağzında oluşan hücre anormalilerinin tespiti için kullanılıyor, başka bir sebep kaynaklı iltihap vs varsa onlar da patoloji sonucunda çıkıyor bildiğim kadarıyla.

Sonuc ne cikti merak ettim senin rahim ağzında yaran olabilir yada inatçı bı enfeksiyon oda vajinal Kültür'de cikiyor

Vajinal muayenede doktor siğil aldırdın mı daha önce dedi, aldırmadım dedim. Smear yapalım o zaman dedi. Potoloji sonucunda da riskli olabilecek birşeyler çıkmış. Kansere dönüşüp dönüşmeyeceğini kontrol için 3 ay sonra tekrar smear istedi. 3 ay sonra smear isteten sonucu eke koydum.
$rapor.jpg
Vajinal akıntımın da milyonuncu kez candida albskjhnrjgvhb olduğu söylendi. Akıntım ile ilgili şöyle bir başlık var. http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/528052-vajinal-akinti-gunlugu.html İlacı kullanmaya başlayamadım çünkü yeni iyileştim. Akıntım iyileştikten sonra hemen olmuyor, başlayınca ilaca başlayacağım.

Bu vajinal siğiller sık rastlanan bir şeymiş. Bir de benim boyun ve degajemde küçük küçük siğiller çıkar hep. Birkaç yılda bir hepsine ilaca başlayıp geçirtirim. Vücudumda siğile alışık olduğumdan beni vajinal siğiller çok endişelendirmedi. Belki tamamen alakasız siğillerdir ama ben bir dahaki smera e kadar önemsemiyorum. Polyannaa...

Eklentiler

• $rapor.jpg
    $rapor.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 419
Son düzenleme:
Back