Arkadaşlar Ketem Antalya' da ilk defa smear testi yaptırmak için gittim. Test için örnek alıcak bayan doğum pozisyonuna alıp göstermeden spekulum adında bialeti yerleştirdi ve onu genişletmek için açarken aşırı açı çektim içimden rahmime doğru, sanki vajina içim o alete kıstırılmış gibi geldi kıvrandım resmen, örnek aldığı uca dahi kan damlaları geldi ve dayanmamı söyledi yaparken çok zor olsa da dayandım. Çıkardıktan sonra o aletin doğum yapan bayanlar için olduğunu ve doğum yapmadığım için vadina içimin dar olduğunu söyledi. Neden bunun için özel spekulumları yoktu ki, yoksa neden yaptı. Benim sonra söylediğim ona burada yaptıracağım ilk ve son smear testim olduğuydu. Sonrasında 3-4 gün boyunca içimde acı yaşadım. Üzerinden iki ay geçti hala anımsayınca o acıyı yaşıyorum, şuanda da oramda ağrıya benzer bişey hissediyorum. Testi yaptırma amacım da ara ara tekrarlayan mantar şikayetimdi. Ara ara oramda hala acıyaşıyorum, acaba rahmime yakın biyere o aletle ciddi hasar mı verdi. Buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda, çok pişmanım yaptırdığıma sonuçları nedeniyle, tecrübesiz olup gitmem nedeniyle de.