Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, vitamin alıyor muydunuz peki?Yaptiricam 2. Kolposkopiyi olucam ama ilerlemis ve ahcc kullanip papil of kullanarak ilerlemis olmasina sasirdim. Ve hic beklemiyodum
Güvendiğim doktorlar bu tarz takviyelerin hpv üzerinde doğrudan etkili olmadığını söylüyor. Youtube’da süleyman engin akhan’ın takviyeler hakkında bir yayını var izleyebilirsiniz.Yaptiricam 2. Kolposkopiyi olucam ama ilerlemis ve ahcc kullanip papil of kullanarak ilerlemis olmasina sasirdim. Ve hic beklemiyodum
Ahcc kullandim silver shell. Papil off fitil birde.Geçmiş olsun, vitamin alıyor muydunuz peki?
Bir de sigara kullanımınız var mıdır?
Sigara kullanmiyorumAhcc kullandim silver shell. Papil off fitil birde.
Ahcc kullandim silver shell. Papil off fitil birde.
Güvendiğim doktorlar bu tarz takviyelerin hpv üzerinde doğrudan etkili olmadığını söylüyor. Youtube’da süleyman engin akhan’ın takviyeler hakkında bir yayını var izleyebilirsiniz.
Deflagynle cin 1 i ascusa cevirmis bir suru kisi var. Zaten eksik olan vitaminleri almak ve beta glukan kullanmak gerekiyor. Yesilcay vs icin deniyor ben hepsini takviye olarak alayim dedim. Icinde propolis beta glukan falan var glutatyonda bide bunlari deneyip deflagyn kullanicam.Hapyvir’ i burda İzmirde ilk gittiğim doktor hanım üretti zaten ürün çıkalı daha 1-2 ay oldu, Hapyvir maalesef faydasız, Süleyman Hoca da belgelerle youtube yayınında hiç bir faydası olmadığını açıklamıştı zaten, bunlara ahcc ve deflagyn de dahil, siz bilirsiniz ama paranızı boşuna harcamayın derim nacizane.
yukarıdaki paylaşmış olduğunuz takviyelerini kullanabilirsiniz.
Benim doktorum da bu vitamini önerdi.