- 26 Aralık 2023
- 276
- 80
- 31
- Konu Sahibi selinaagca
Merhaba smear sonucum ASCH çıktı.. 2 gündür inanılmaz üzgünüm. Kolposkopi ve biyopsi yapılacak bu durumu yaşayan ve bilgilerini aktarıp yardımcı olabilecek varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımda sıkıntılı çıkmıştı. Biyopsi aldılar temiz çıktı.Merhaba smear sonucum ASCH çıktı.. 2 gündür inanılmaz üzgünüm. Kolposkopi ve biyopsi yapılacak bu durumu yaşayan ve bilgilerini aktarıp yardımcı olabilecek varmı
Hpv testi verdim ancak smear öncesi 10 saat öncesi korunmasız cinsel iliski (bebek istedigmz için ) oldu acaba sonucu etkilemiş olabilir miBiyopsinizin temiz çıkma ihtimali var hemen üzülmeyiz, hpv testi verin.
smear öncesi 48 saat ilişki önermiyorlar herhalde etkileyebilir diye, bilemiyorum açıkçası. hpv sonucunuz ne?Hpv testi verdim ancak smear öncesi 10 saat öncesi korunmasız cinsel iliski (bebek istedigmz için ) oldu acaba sonucu etkilemiş olabilir mi
Hpv sonucum henüz gelmedi , sadece smear öncesi 24 saat bile olmamıştı korunmasız iliski yasandısmear öncesi 48 saat ilişki önermiyorlar herhalde etkileyebilir diye, bilemiyorum açıkçası. hpv sonucunuz ne?
Evet bende bugün öğrendim bunu, ingilizce makaleler vs okudum o bölgeyi tahrip edip akıntı yarattığı için yanıltıcı sonuclar cıkarma ihtimali varmış tabi bunun kesinliğini bilemiyorum ama 2 gündür ağlamadan önce bilseydim iyiydi keşke doktoruma söyleseydim.smear öncesi 48 saat ilişki önermiyorlar herhalde etkileyebilir diye, bilemiyorum açıkçası. hpv sonucunuz ne?
İlişki etkileyecek olsa ascus çıkardı diye düşünüyorum ama asch önemli biyopsi yaptıracak olmanız yerinde karar, hpv’ye bağlı bozulma olabilir. İnşallah temiz çıkar sonucunuzEvet bende bugün öğrendim bunu, ingilizce makaleler vs okudum o bölgeyi tahrip edip akıntı yarattığı için yanıltıcı sonuclar cıkarma ihtimali varmış tabi bunun kesinliğini bilemiyorum ama 2 gündür ağlamadan önce bilseydim iyiydi keşke doktoruma söyleseydim.
Haklısınız belki de.İnşallah bekliyorum işte korkuyorum sadeceİlişki etkileyecek olsa ascus çıkardı diye düşünüyorum ama asch önemli biyopsi yaptıracak olmanız yerinde karar, hpv’ye bağlı bozulma olabilir. İnşallah temiz çıkar sonucunuz