- 22 Ağustos 2015
- 29.639
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.418
- 598
0▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.
Oriana
3. M Minikbirmucizemeselesi
4.
2019 mutluluk
5. @Duamkabulolsun
6. @Saadetim33
7.
Ondokuzdokuzondokuz
8.
H M
9. K Kubkubra

İsmim Kübra;
Allah'ım şuanda dualarında bana yer verip Allah Allah diyerek dualar edenlerin dualarını kabul eyle. Allah'ım eşimle birliğimizi sohbetimizi arttır. Bizi senin yolunda gidenlerden eyle . Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip, kucagimi boş bırakmak ya rabbi evlat hasretimizi dindir Allah'ım.
10.
Mucizemm222

11.
mimiraculum

12.
Birpdrci

13.
hasbeee

14.
Asbei
15.
merve

16. @Aytenazmi
17. S Sabr-Sukur-Dua 18. @dilhun80

Katilım kapandi arkadaslar.
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"
( 111 defa )
İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.
( sadece 1 kere okunacaktir )
Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.
1. B Bademmm388

2.

3. M Minikbirmucizemeselesi
4.

5. @Duamkabulolsun
6. @Saadetim33
7.

8.

9. K Kubkubra

İsmim Kübra;
Allah'ım şuanda dualarında bana yer verip Allah Allah diyerek dualar edenlerin dualarını kabul eyle. Allah'ım eşimle birliğimizi sohbetimizi arttır. Bizi senin yolunda gidenlerden eyle . Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip, kucagimi boş bırakmak ya rabbi evlat hasretimizi dindir Allah'ım.
10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. @Aytenazmi

17. S Sabr-Sukur-Dua 18. @dilhun80

➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"

Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.

Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.