- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 33
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
3. M Minikbirmucizemeselesi
4.2019 mutluluk
5. @Duamkabulolsun
6. M M_atruska
HAZAL
Bebeğimi sağlıkla sıhhatle büyütmek. Vatana millete hayırlı evlat olması, imanı güçlü bir birey olması. Ve Rabbımin başka sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmesi.
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16.Aytanesii
17. S Sabr-Sukur-Dua 18. @dilhun80
Katilım kapandi arkadaslar.
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"( 111 defa )
İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.( sadece 1 kere okunacaktir )
Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.
Okudum canım rabbim kardeşimizin dualarını kabul etsin inşallah▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
4.2019 mutluluk
5. @Duamkabulolsun
6. M M_atruska
HAZAL
Bebeğimi sağlıkla sıhhatle büyütmek. Vatana millete hayırlı evlat olması, imanı güçlü bir birey olması. Ve Rabbımin başka sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmesi.
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16.Aytanesii
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"( 111 defa )
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.( sadece 1 kere okunacaktir )
Süremiz 1 gündür.
Okudum bnde▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
4.2019 mutluluk
5. @Duamkabulolsun
6. M M_atruska
HAZAL
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16.Aytanesii
Süremiz 1 gündür.
Canm hamilelitin nasil gidiyor?
Canim etiketliyorum ama gelmiyor sanirim arada kontrol etmek lazimDun ve bugun icin okudum bana bu guruptan mesaj gelmiyor
Aynen canim ben her gun yazamasamda okuyorum kimsenin yuku kalmasin uzerimdeCanim etiketliyorum ama gelmiyor sanirim arada kontrol etmek lazim
Banada gelmiyor ya aklıma gelince giriyorum ama kaçırırsam falan etiket yapınCanim etiketliyorum ama gelmiyor sanirim arada kontrol etmek lazim
Okudum Allah kabul etsin▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
4.2019 mutluluk
5. @Duamkabulolsun
6. M M_atruska
7.Ondokuzdokuzondokuz
Meltem
esimin borclari ve Rabbim eşime Hz Süleymana verdiğin gibi bir saygınlıkla gelen güzellikler yeni iş imkanlari açmayı bereketi huzuru nasip eyle diye
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16.Aytanesii
Süremiz 1 gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?