- 2 Mart 2020
- 89
- 167
- 43
B
Bademmm388
için okudum allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım Allah kabul etsinİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
@ZeyNOS 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
merve 7 adet
2019 mutluluk 7 adet K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 7 adet
![]()
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Ondokuzdokuzondokuz 7 adet
Birpdrci 7 adet
@Fulyaa21 7 adet
![]()
Aaaa Ben duasi:
duam bebişim sağlıklı sıhhatli güzel ahlak sahibi olsun inşallah evimde eşimle çocuklarımla mutlu huzurlu olalım inşallah
➡➡MAZARETLI OLANLAR OKUMAMALI DAHA SONRA OKUYUN LUTFEN![]()
Oku canim okuyabildigin kadar.Canm okudum Rabbim kabul etsin inşAllah
sıradaki kişiler için yarın okuyup bitirsem olur mu ? Reglim yaklaşıyor çünkü, arkadaşların duası eksik kalsın istemem o yüzden sormak istedim.
Canim ekran resmini aldım dua edeceğim insaAllahDua arkadaslarim Rabbim dualarimizin onune gecen engelleri kaldirsin ve dualarimizi hayirla kabul eylesin insallah..
Bu gece yapacaģiniz dualarda listemizdeki butün arkadaşlarimizi da katarak ederseniz seviniriz
Isimlerini bildiklerim ;
Irem
Serife
Mine
Gül
Hasibe
Merve
Emine
Tuğce
Serife
Fatoş
Zehra
Meltem
Kübra
Hazal
Neslihan
Sahire
Zeynep henna
Fulya
Hatice ve ismini bilmediklerim..
dua eden etmeyenden Rabbim razi olsun insallah, ulkemizi de musibetlerden korusun.
![]()
Okudum, Rabbim kabul buyursun inşallahİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
@ZeyNOS 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
merve 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 7 adet
![]()
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Birpdrci 7 adet
@Fulyaa21 7 adet
![]()
Aaaa Ben duasi:
duam bebişim sağlıklı sıhhatli güzel ahlak sahibi olsun inşallah evimde eşimle çocuklarımla mutlu huzurlu olalım inşallah
Okudum bendeİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
@ZeyNOS 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
merve 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 7 adet
![]()
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Birpdrci 7 adet
@Fulyaa21 7 adet
![]()
Aaaa Ben duasi:
Arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallahİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
@ZeyNOS 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
merve 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 7 adet
![]()
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Birpdrci 7 adet
@Fulyaa21 7 adet
![]()
Aaaa Ben duasi:
Hanimlar bu dua cok etkili inanin bir sey istedim denk mi geldi bilmiom yarim saat sürdu sukur olduİSM-İ AZAM
Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es'eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân yâ mennân
yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm
yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin allâhumme innî es'eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad
elif lâm mîm
allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm
ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm
yâ zel celâli vel ikrâm
yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es'eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu
vahdehû lâ şerîke lehû
lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr
lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
es'eluke bismikel eazzul ecellul ekrem
rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr
el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
ISM-I AZAM duasindan sonra okunacak dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.
MEALI
Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak, Celil ve Cebbar olan O'dur. O'ndan başka ilah yoktur. Ancak bütün kullarının hallerine vakıf olan ve kusurlarını örtbas edendir. Allah'tan başka ilah yoktur. Gece ile gündüzü halk eden O'dur. Allah'tan başka ilah yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz O'na hamdü sena ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah'tır. Biz O'na ibadet ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilahtır. Bizler O'na şükrederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed O'nun Resuü'dür. Hay ve Kayyum O'dur. Allah'ın rahmeti mahlukatının en hayırlısı olan Muhammedin al ve ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şehadet ederim ki Sen hem Rabbimiz ve hem de Halikimizsin. Allah'ım, beni mağfiret eyle, ey Allah, ey Allah, ey Allah Rahmetinle beni yarlığa Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.
Gunde ? defa okunacak.
kisi sayisi ne kadar fazla olursa okadar hepimize sayi düser. Birlikte bu güzel duaya sıkıntilarimiz icin eslik edelim?
Çok sukür canim inşallah oldu şukrünü de yasariz.. kuvvetli duadir.. Rabbimin her kelami gibi..Hanimlar bu dua cok etkili inanin bir sey istedim denk mi geldi bilmiom yarim saat sürdu sukur oldu![]()