- 17 Nisan 2015
- 11
- 7
- 86
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet katılmak istiyorum aslında 3 senedir bu siteye yeni giriş yaptım yeni yeni keşfetmeye çalışırken buraya geldimDuayami katilmak istiyorsun.
Listedeki gibi okuyoruz. Yukardaki listeye gore.Evet katılmak istiyorum aslında 3 senedir bu siteye yeni giriş yaptım yeni yeni keşfetmeye çalışırken buraya geldim![]()
tamamdırListedeki gibi okuyoruz. Yukardaki listeye gore.
Ben hepsini namaz abdesti alıp okudum canımArkadaslar bugun ismi azam dua ise ilgili yine bir istisare yaptim bir kurs hocasi ile ve bana bunu anlatan hocamla ile ilgili.
Bazi arada kaldigim noktalar var. Hayizli ile okunmasi ile ilgili. Fetva veren birine soracagiz.
Aslinda okunmasa daha iyiymis. Ama okunabirliği ile ilgili bazi hususlar var ordan haber gelene kadar hayizli olanlar okumasin.
Vebale girmeyelim.Abdestsiz okunmasinda sakinca yok fakat hayizli iken de bazi hususlar var icinde gecen 2 kisa ayet le ilgili. Onlari iyice ögrenirsem haber veririm.Mazaretli olanlar simdilik okumasin lutfen.
@Tospaagtd
2019 mutluluk
Monica Bellucci
K Kubkubra
M Minikbirmucizemeselesi
Mujito
ayseMsb
Ondokuzdokuzondokuz
@Saadetim33
S Sabr-Sukur-Dua
Birpdrci
begonvil1985
MelodiminEsi
hasbeee
B Bademmm388
15yusra11
Yok canım benim bitti çoktan.Mazaretli olan kimler arkadaslar soyleyebilirmi?
@Feslegen
@Tospaagtd
H M
Umut_2019 sen de oylemiydin?
Iyi yaptin canim.Ben hepsini namaz abdesti alıp okudum canım![]()
O liste degildi :)) etiketleme yapmistim.H M canım benim baktıgım listede mujito üst sıralardaydıı sanki demekki biryerde yanlışlık oldu
Abdestli okumak daha iyi zaten biz burda duamız kabul olsun inşallah diye okuyoruz. Rabbim kabul etsin inşallahIyi yaptin canim.
Icimiz rahat etmedi o yuzden detayli soralim dedik. Kaş yapalim derken göz cikarmayalim.
Hepsi ayet degil zaten.
aynen canim abdestlenince bi 10 tane okuyup bagislayacagm insallah 2 arkadasimiza.Abdestli okumak daha iyi zaten biz burda duamız kabul olsun inşallah diye okuyoruz. Rabbim kabul etsin inşallah