Ekliyim canm ama duzenli giriyormusunBeni de ekleyebilir misniz
Giriyorum evet ne yapıcamı kısaca anlatrmısnzEkliyim canm ama duzenli giriyormusun
Bi arkadasimiz cikmisti onun yerine ekliyim seni.
Listede siradaki arkadasimiza duamizi yapiyoruz en başta sayfadaki ismi azam duasini. Karşisinda kac adet okuyacagiz yaziyor zatenGiriyorum evet ne yapıcamı kısaca anlatrmısnz
Okudum Allah kabul etsin inşaAllahİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
Monica Bellucci 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
2019 mutluluk 7 adet K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
M M_atruska 7 adet
begonvil1985 7 adet
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Ondokuzdokuzondokuz 7 adet
Birpdrci 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi inin duasi:
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Rabbim sen gül kulunun ve eşinin günahlarını bağışla . Kapalı olan hayır kapılarını açıp feraha ulaştır. Eşinin yaptığı işte daimi olmasını ve bol helal kazançlar kazanıp evlerinde bolluk ve huzur içinde yaşamayı nasip et. Allahım sen ya Fettah sın ya Haliksin,ya latifsin. Tüm güzel isimlerinin hürmetine bu aileye ve isteyen herkes e aklen bedenen ruhen sağlıklı ,güzel ahlaklı imanlı kuranlı saygılı sevgili merhametli güzel huylu güzel yüzlü uslu Çalışkan abdestli namazlı evlatlar nasip et. Tez vakitte kalplerindeki duaları kabul et. Duama amin diyen tüm kardeşleriminde duasını kabul et. Amin ecmain. Allahümme Salli ala Seyyidina muhammed
23:00 kadar okunacak..
Rabbim dualarimizi dergah-i izzetinde Peygamber Efendimiz s.a.v hürmetine kabul eylesin. AMİN.
Gül arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
Monica Bellucci 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
M M_atruska 7 adet
begonvil1985 7 adet
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Birpdrci 7 adet
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Rabbim sen gül kulunun ve eşinin günahlarını bağışla . Kapalı olan hayır kapılarını açıp feraha ulaştır. Eşinin yaptığı işte daimi olmasını ve bol helal kazançlar kazanıp evlerinde bolluk ve huzur içinde yaşamayı nasip et. Allahım sen ya Fettah sın ya Haliksin,ya latifsin. Tüm güzel isimlerinin hürmetine bu aileye ve isteyen herkes e aklen bedenen ruhen sağlıklı ,güzel ahlaklı imanlı kuranlı saygılı sevgili merhametli güzel huylu güzel yüzlü uslu Çalışkan abdestli namazlı evlatlar nasip et. Tez vakitte kalplerindeki duaları kabul et. Duama amin diyen tüm kardeşleriminde duasını kabul et. Amin ecmain. Allahümme Salli ala Seyyidina muhammed
Rabbim dualarimizi dergah-i izzetinde Peygamber Efendimiz s.a.v hürmetine kabul eylesin. AMİN.
Canım okudum. Bebekten dolayı çok sık girip bildirim yapamıyorum➡➡➡ K Kubkubra için okumayanlar
Monica Bellucci
M M_atruska
Aaaa Ben
ayseMsb
Ondokuzdokuzondokuz
15yusra11
bugun biter insallah canim➡➡➡ K Kubkubra için okumayanlar
Monica Bellucci
M M_atruska
Aaaa Ben
ayseMsb
Ondokuzdokuzondokuz
15yusra11
Tamm canim insallah ben etiketliyorum sadeceCanım okudum. Bebekten dolayı çok sık girip bildirim yapamıyorum
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
Monica Bellucci 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
M M_atruska 7 adet
begonvil1985 7 adet
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Birpdrci 7 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?