- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Okudum canım allah kabul etsin
Insallah Rabbim mujdeni nasip etsin canimİyi aksamlar kızlar. Yarın aşılama sonucumu ogrenicem. 2 yıldır tedavi oluyorum bebegimiz olmuyor inşallah bu kez rabbimin rızası ve sizlerin duaları ile rabbim güzel haberler durur bize. Rica etsem bu gece dualarınıza Kübra arkadaşınıza da yer verirmisiniz
Haber ver bizede olurmu.. hadi hakkinda hayirlisi guzeli olsun InsallahhAllah razı olsun canım
Olmasada pes etmek yok insallah umidimizi yitirmiyoruz insallahVeririm tabiki inşallah güzel haberlerini vermek nasip olur
Okudum yazmistim aslinda, baktim bulamadim gitmemis demekkiS Sabr-Sukur-Dua canim okuduysan haber edersin olurmu.
Bende cok baktim goremedim allah razi olsunOkudum yazmistim aslinda, baktim bulamadim gitmemis demekki
Acaba baska bi sayfayami yazdim diede bakiorum vallaBende cok baktim goremedim allah razi olsun
BelkideAcaba baska bi sayfayami yazdim diede bakiorum valla
Okudum
Hasibe arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımİsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )
Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
@ZeyNOS 7 adet
H M 7 adet
@Feslegen 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
2019 mutluluk 7 adet
K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 7 adet
K KurkmantoluS 7 adet
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Ondokuzdokuzondokuz 7 adet
hasbeee nin duasi:
İsmim Hasibe
Bizleri bağışladığın kullarından eyle Ya Rabbim. Evimin huzuru bereketi imanı daim olsun. Evladımın hayırlı sağlıklı imanlı ömrü olsun ve hayırlısıyla 2. evladım olsun istiyorum Allah'ım kabul eyle dualarımızı(Amin)
23:00 kadar okunacak..
Rabbim dualarimizi dergah-i izzetinde Peygamber Efendimiz s.a.v hürmetine kabul eylesin. AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?