- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
Yazdım tamamdırTamam canım o zaman beni yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım tamamdırTamam canım o zaman beni yaz
Haticeeeeeeeee nasıl unutursun hıı bilmeyen kaldımı ayşe ismim.Morrmeneksee
Life light (Elif)
H M (Hatice)
Magnifiaque (Merve)
@MaviAy (Aliye)
@Tospaagtd (Tuğçe)
@Ada-anne
Olduk 7 kişi 3 kişi daha isimleri belirtmek isterseniz belirtin. Meneksem seninki neydi
Ya isimle karıştırdım çok özür tamam siliyorum tugceyi,Haticeeeeeeeee nasıl unutursun hıı bilmeyen kaldımı ayşe ismim.
TOSPAGT dan net donus olmadı eklemıssın ama dur bakalım yazsın net bırsey dıcem sana
Allah razı olsun canım benimde dualarımdasınız hep
Nasil yapiyoruz kizlar bi özet gecer misiniz ismi azam duasini gunde 1 kez falan mı
Nasil yapiyoruz cano
Kandile özel bu gece okuyacağız en başta sayfanin başında dua abdestli olarak herkese 1 er tane okuyoruz canm listenin altına da yazdım yazayım mi listeye?Nasil yapiyoruz cano
Yok canım yazoyorum inşallahGeldim geç kalmadım demi
3 kişi kaldı gelsin başlayalım etiketler döner inşallah bekleyeoom
Adetliyim canım okunmaz sanırım değilmi
Yok canım okunmuyor o şekilde dualarimdasin inşallahAdetliyim canım okunmaz sanırım değilmi
Tmm canim yaz okurum 10 tane insaallah isim isim belirterek özlem bendeKandile özel bu gece okuyacağız en başta sayfanin başında dua abdestli olarak herkese 1 er tane okuyoruz canm listenin altına da yazdım yazayım mi listeye?
Tamam listede yazıyor herşey canim yaziyorumTmm canim yaz okurum 10 tane insaallah isim isim belirterek özlem bende