R rana20 5 528mucizemmm ve kendime okudum bagisladim listeyi bitirdim Rabbim Rabbim dualaramizi niyetimizi kabul etsin insaAllah
ummhnisa (Ümmühan)
Magnifiaque (Merve)
aysenurt3991 (Ayşenur )
R rana20 (Rabia)
5 528mucizemmm (Tuğçe) hepinize okudum Rabbim niyetlerinizi tez zamanda kabul etsin inşAllah
Amin kızlar ağzınıza sağlık maşallah@Harlofia
Yazarhanim
M MaviMabellee
Z zinciriye
B Buluts34
ummhnisa
Magnifiaque
aysenurt3991
R rana20
5 528mucizemmm
Kızlar hepinize okudum. Rabbim en güzeliyle kabul etsin inşallah
Aminn insallahhhh.. bende bitirdim herkesiEki Görüntüle 2856971 @SoLeiL12Life light H M ohbb M Maviayyy goah Cookiie burcusami F Feyzaanrr M Morlale8 Tiniminimavihanim @Harlofia Yazarhanim M MaviMabellee Z zinciriye B Buluts34 ummhnisa Magnifiaque aysenurt3991 R rana20 5 528mucizemmm niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin
Amin ecmain ucu ucuna yetiştim malum gün yaklaşıyor çok şükür ohh beAminn insallahhhh.. bende bitirdim herkesi
Allah kabul etsin
Ağzına kalbine sağlıkEki Görüntüle 2856971 @SoLeiL12Life light H M ohbb M Maviayyy goah Cookiie burcusami F Feyzaanrr M Morlale8 Tiniminimavihanim @Harlofia Yazarhanim M MaviMabellee Z zinciriye B Buluts34 ummhnisa Magnifiaque aysenurt3991 R rana20 5 528mucizemmm niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin
Ağzınıza sağlık Allah razı olsunEki Görüntüle 2856971 @SoLeiL12Life light H M ohbb M Maviayyy goah Cookiie burcusami F Feyzaanrr M Morlale8 Tiniminimavihanim @Harlofia Yazarhanim M MaviMabellee Z zinciriye B Buluts34 ummhnisa Magnifiaque aysenurt3991 R rana20 5 528mucizemmm niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin
Ağzına sağlık canımaysenurt3991 R rana20 5 528mucizemmm okudum rabbim Niyetini zi kabul etsin inşaallah Herkese okumuş oldum .. Bu güzel dua için H M arkadaşıma teşekkür ederim
Bu güzel dua ekibiyle her zaman varımAğzına sağlık canım
İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eylesinBu güzel dua ekibiyle her zaman varım
Amin amin cümlemizin inşallahİnşallah Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Elifim nasilsinburcusami
F Feyzaanrr
M Morlale8
Tiniminimavihanim
@Harlofia
Yazarhanim
Sizler için okudum rabbim kabul etsin gönlünüzden geçen muradınızı nasip etsin
İyiyim mervecim sen nasılsınElifim nasilsin
Allah iyiligini versin insallahİyiyim mervecim sen nasılsınbebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?