Canım yaa bana herkese 5 okuyacaksın demiş ben herkese 5 okusam 105 ediyor...Evet 21 kısı var
21 kısıyede 111 tane ayrı ayrı okunmus olacak bu durumda
Sen ıstersen 1 gunde 21 kısıye adını nıyetlenerek 5 5 oku istersen günlere bolustur nasıl kolayına gelıyorsa..
Listeye 111 okunmayacak
Her kısiye 111 okunmus olacak orda bır herkesın aklı karıstı bence
Tamam iste 105 ediyor kalan o sayıyı 6 okuyacaklar tamamlamıs oluyor aslında sorun yokCanım yaa bana herkese 5 okuyacaksın demiş ben herkese 5 okusam 105 ediyor...
Yada yanında 5 yazanlara 5 6 yazanlara 6 okuyunca 111 yapıyor ama misal benim adımın yanında 5 yazıyor hetkes bana 5 okuyunca 105 okunmuş olacak..Yanında 6 yazanlara herkes 6 okusa 126 yapacak..
Bir denge oluşmuyor..Bence hetkes herkese 5 adet okusun kendine 11 okusun o zaman sorun kalmazzz
Canım sen 5 okuyorsum ben 6 senin eksiğini ben kapatıyorum gibi düşün. Sorun yok dua bittiğinde herkese 111 okunmuş olacakCanım yaa bana herkese 5 okuyacaksın demiş ben herkese 5 okusam 105 ediyor...
Yada yanında 5 yazanlara 5 6 yazanlara 6 okuyunca 111 yapıyor ama misal benim adımın yanında 5 yazıyor hetkes bana 5 okuyunca 105 okunmuş olacak..Yanında 6 yazanlara herkes 6 okusa 126 yapacak..
Bir denge oluşmuyor..Bence hetkes herkese 5 adet okusun kendine 11 okusun o zaman sorun kalmazzz
H M arkadasimiz da cevap verirse açıkliga kavusacak
Aynen canım bu anlattığın gibi. Dualar bittiğinde toplam 111 oluyor zaten. İlk matematik hesabı yapmıştın ya o doğruMevzu namastenin yanında 5 yazıyor herkes ona 5 okuyacak degıl.
Herkes kendı ısımının yanında 5 yazıyorsa listedeki kısılere 5 okuyacak
6 yazıyorsa listedeki kısılere 6 okuyacak
BOYLECE eksık olan rakam tamamlanıp 111 olmus olacak
Güzelim benim demek istediğim misal biz tefriciyede herkese 200 okuyoruz kendi sıramızda 244 yani yoplamda herkes 4444 sayısını tamamlıyor..Ama burda ben herkesr 5 okuyunca 111 e ulaşamıyorum.Herkesr 6 okuyanlar 15 adet fazla okumuş oluyor ve hakkı geçiyor.Mevzu namastenin yanında 5 yazıyor herkes ona 5 okuyacak degıl.
Herkes kendı ısımının yanında 5 yazıyorsa listedeki kısılere 5 okuyacak
6 yazıyorsa listedeki kısılere 6 okuyacak
BOYLECE eksık olan rakam tamamlanıp 111 olmus olacak
AnladımGüzelim benim demek istediğim misal biz tefriciyede herkese 200 okuyoruz kendi sıramızda 244 yani yoplamda herkes 4444 sayısını tamamlıyor..Ama burda ben herkesr 5 okuyunca 111 e ulaşamıyorum.Herkesr 6 okuyanlar 15 adet fazla okumuş oluyor ve hakkı geçiyor.
Bu yüzden herkes herkese eşit 5 okusa krndine 11 okusa daha adil olur diye düşündüm..Tek sorun bu..
Hakka geçmez ya arkadaşlar biz okuruz inşallah çok ince hesaplara takilmayin.Güzelim benim demek istediğim misal biz tefriciyede herkese 200 okuyoruz kendi sıramızda 244 yani yoplamda herkes 4444 sayısını tamamlıyor..Ama burda ben herkesr 5 okuyunca 111 e ulaşamıyorum.Herkesr 6 okuyanlar 15 adet fazla okumuş oluyor ve hakkı geçiyor.
Bu yüzden herkes herkese eşit 5 okusa krndine 11 okusa daha adil olur diye düşündüm..Tek sorun bu..
Benim için sıkıntı olmaz canım zevkle okurum ben. Ama arkadaşlara sıkıntıysada her şeye uyarım.Life light
SoLeiL12
M Maviayyy
5 528mucizemmm
ohbb
Arkadaşlar siz sorun etmessiniz ama diğer arkadaşlarda tatmin olsun diye sorayım 1 tane fazla okumak sknti olurmu? Biz severiz bu duayı okumayı bliyorumama siz söyleyin diğer arkadaşlarda duysun bitek ohbb sanırım ilk katiliyor diğer arkadaşlar aşina.
Ya smdi 5 Tane fazla sayıyı hangi birimize bolellim çeyrek çeyrek olmuyor.Benim için sıkıntı olmaz canım zevkle okurum ben. Ama arkadaşlara sıkıntıysada her şeye uyarım.
Bencede kendime okuyacağıma başkasına okursam belki kabul olur kendime okuduğum kabul olmuyordaYa smdi 5 Tane fazla sayıyı hangi birimize bolellim çeyrek çeyrek olmuyor.
sen kendine şu kadar fazla oku diye yine aynı mantık eşit olmuyor.devam edelim inşallah problem olcagni sanmıyorum
Bende o mantıkla bolusturdum ama baya yazmışsınız okuyamıyorum şuan hepsini.dua hep sana bukadar bana buakdar diye olmazkiBencede kendime okuyacağıma başkasına okursam belki kabul olur kendime okuduğum kabul olmuyorda
Mantığı anlatmaya çalıştı mormenekse ben salça oldum yineBende o mantıkla bolusturdum ama baya yazmışsınız okuyamıyorum şuan hepsibi
Sayılar filan tam herkesin duası tamamlanmış oluyor Allah kabul etsin inşallah kuzumMantığı anlatmaya çalıştı mormenekse ben salça oldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?