İlk ssyfada kısa olan değil diğerini okuyacağız inşallah herkesin niyetine canim benm sayimiza gore bolusturucem belli gün verip o günde bitireceğiz okudukça bildirim yapabiliriz istediğimiz zamanMinnoşum bende geldimmm deşey dicem nasıl okuycaz bilgi verir misinn
Ben katılırım canımKIZLAR İSMİ AZAM BASLAYACAKMIS ISTERSENIZ KATILIN
namaste21
Yazarhanim
@Harlofia
Z zinciriye
F Feyzaanrr
@Kzbnylmz
@ummhnisa
@Ceren0134
Tiniminimavihanim
@burcusami
@Tospaagtd
@Mintimint
@Ssevincli
@Buluts34
@Life light
@karamelli001
Tamam kuzum okuyalım inşallahİlk ssyfada kısa olan değil diğerini okuyacağız inşallah herkesin niyetine canim benm sayimiza gore bolusturucem belli gün verip o günde bitireceğiz okudukça bildirim yapabiliriz istediğimiz zaman
Gün vereceğiz inşallah canım o şekilde tamamlayacağızPeki mazeretli olanlar sonradan mi okuyacak nasil olacak. Ben bir kaç güne okuyamam da
Sizin nikinizi görünce içimden tin tin tini mini hanım şarkısını söylemek geliyorTamam kuzum okuyalım inşallahya bismillah
Bu şarkıyı bilemedim
Bende kuvakkuvak yapixagamBu şarkıyı bilemedimbende arı vız vız vız diye değiştirsemmi acaba
Yani çok sayı düşmezse 13 14 gün yaparız süreyiH M kişi başı kac tane ve ne kadar süresi var canım.
Bende öyleyim yazarhanımciimSizin nikinizi görünce içimden tin tin tini mini hanım şarkısını söylemek geliyor
Etıket???Bir kişi daha olsun kişi başı 7 düşüyor kapatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?