Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel tabi canım
Oh çok sevindimGel tabi canım![]()
Katılmak isteyen arkadaşlar yazsinda toplaşirsak inşallah canım 1 2 güne başlarızOh çok sevindimşimdi ne zaman başlayacak canım benim
![]()
Tamam canım benim, ben her türlü varım inşallahKatılmak isteyen arkadaşlar yazsinda toplaşirsak inşallah canım 1 2 güne başlarız![]()
ben bu duayı çok sevdim yeter ki okuyalım da ne olursa olsun modundayım. nasıl dersen öyle olsun öncümüz sensin ben katılırımKızlar başlasak bile şöyle düşündüm
111 tane sayimiza göre değilde
Herkes 3 tane okusun tek sayı gidelim
Çok kişi olursa baya okunmuş olur gün veririm yine kolayca bitirmiş oluruz.
Yani hem zorlanmamis oluruz hemde duamız geçer birbirimize.. bol tesbih ayet içeren güzel bı dua zateneğer yine çok kişi olursak başlatayim duayı ilerleyen günlerde.
Tamamdır canimben bu duayı çok sevdim yeter ki okuyalım da ne olursa olsun modundayım. nasıl dersen öyle olsun öncümüz sensin ben katılırım
Ben de varım canımLife light
H M
HALLEYS
Aktif Lora
@Renkli Fiyonk
5 528mucizemmm
L Lyl_35
Devamını bekliyoruuuuuz
Toplaşin hanımlar![]()
Evet cnm ben herzamann varim insallah sağligim sihattim yerinde olduğu sürece5 528mucizemmm @Renkli Fiyonk siz zaten gönüllü oluyorsunuz genelde ekledim sizi ama
M Maviayyy sende istiyordun sanırım?
Bende katılmak istiyorumBen de varım canım![]()
Bende katilmak istiyorumLife light
H M
HALLEYS
Aktif Lora
@Renkli Fiyonk
5 528mucizemmm
L Lyl_35
SoLeiL12
A Aylinnn_06
Devamını bekliyoruuuuuz
Toplaşin hanımlar![]()