• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okudum tatlim 🤗

• Muhteşem
Reactions: H M
İsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )

Umut_2019 Umut_2019 7 adet
@Tospaagtd 7 adet
Monica Bellucci Monica Bellucci 7 adet
H M H M 7 adet
🔹🔹🔹🔹@Feslegen 7 adet
ayseMsb ayseMsb 7 adet
hasbeee hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
2019 mutluluk 2019 mutluluk 7 adet
K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 begonvil1985 7 adet
@KurkmantoluSero 7 adet
Aaaa Ben Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito Mujito 7 adet
Ondokuzdokuzondokuz Ondokuzdokuzondokuz 7 adet

@Feslegen in duasi:

ismim Mine
Duam:Allah'ım vücudumda bulunan tüm hastalıklara şifa ver anneme babama abime yegenlerime ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat nasip eyle abime ve babama hayırlı bol kazançlar nasip eyle.
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayirli olan iki cihanda da razi olacağın gonlume gore olan hayırlı bir eş adayıyla evlenip yuvami kurmami cocuklarimin olmasını nasip eyle Ami

🔊🔊Yarin 23:00 kadar okunacak..
Rabbim dualarimizi dergah-i izzetinde Peygamber Efendimiz s.a.v hürmetine kabul eylesin. AMİN.

Kızlar okudugumuz duanın dışında hepiniz için 1000 adet es selam okudum Ya Rabbi zeynonun okudugu es selam esması hürmetine yolumuzu selamete çıkar diye aminleyin inşallah :KK39: :KK200: burdan yazmak istedim
Allah razı olsun kuzummm 🌸💕

• Beğen
Dunmü.. yeni kişiyemi okudun. Oyleyse olur canim dün aksam beni paylasmistim.
Benim niyetimemi okudun. Zeynosami
Kız beni hemen etiket yap aklım gidiyo ben bitane okudum dedim okudunuz mu diye soran olursa söylerim zeynoyada okudum sana da

• Beğen
Tamm canim :)) oyleyse.. ben etiketliyorum zaten aksama dogru 😚
Tamam canım bak bu sfer okudum mu diye emin olamıyorum 😂ben yarın zeynoya tekrarlıyayım içim rahat etmez ama okudum🤦

• Beğen
Tamam canım bak bu sfer okudum mu diye emin olamıyorum 😂ben yarın zeynoya tekrarlıyayım içim rahat etmez ama okudum🤦
Dun okudum demistin zeynoya ama.. bana okudunmu bikmiyorum.dün yazdin zeynosa okudum diye.

Yok okunur da duasini yazmam lazim. Eger okumak istersen duasini sana yazayim duasini.
Fazla gelmesin herkrse diye 2 şer kişi yapmadim canim.
Tamam sadece sana da okumak istiyorum 😊

• Beğen
H M H M canım okudum allah kabul etsin inşallah hayrını görürsün

• Beğen
Back