- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
ben en son kişi olarak bugün kendime okudum ve bittiÖnceki duamızı bitirdimi herkes arkadaşlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben en son kişi olarak bugün kendime okudum ve bittiÖnceki duamızı bitirdimi herkes arkadaşlar![]()
Canım çok özür dilerim hemen yazıp gönderiyorum inşallah geç kalmamışımdırYarin yeni liste var dua arkadaşlarım
Mucizemm222
memurhanim
Oriana
M Maviayyy
aysenurt3991
@Tospaagtd
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
H M
Life light
R rana20
Umut_2019
@Begonvil
begonvil1985 bitek senin duan yok şuan paylaş canim listeyi toparlayayim insallah
Yok yok yarın başlıyoruz buraya gönder canim özele gitmez mesajCanım çok özür dilerim hemen yazıp gönderiyorum inşallah geç kalmamışımdır
Ismim neslihanTamam ekliyorum inşallah yarın başlayacağız duanı yaz yavru
Ben bitirmiştim çiçeğimÖnceki duamızı bitirdimi herkes arkadaşlar![]()
Eski duayı dedin dimi canimben en son kişi olarak bugün kendime okudum ve bitti![]()
Sayfanın en başındaki duamız okuncak herkese ismi azam duası inceleyin. Kişi başı 7 tane filan okuyacağızNe okunacak bilgi verirmisiniz
Tamam kaç adet okuyacağımHayır reglken okunmaz canim ayet var içinde.. bitince oku eğer mazaretliysen süremiz uzun 14 günde filan btiiririz. Çoğumuz regl bittkten sora başladık![]()
Yarın listeyi halledip başlayacağız inşallah bı kişi kesin birşey demedi desin sayıyı bolucem ona göreTamam kaç adet okuyacağım![]()
Artık baslayacagiz net dönüş olmayanlarla bidaha sefere canim ben listeyi haziirliyorum bu şekilde sonu gelmiyor çünkü bugün başlayacağız inşallah
Yeni ekledigin kişi hemen haber verirse yazarım canim herkes bekliyor çünkü duayı o yüzden başlangıç zamanımız bugundu. Allah razı olsun herkesten.Gece yazmış ark aslında ama ben şimdi gördüm malum çocukluyuz yoruluyorum gün içinde erken uyuyorumnasıl istersen
Dua listemiz | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |