Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nerde yaptırdınız testi? Sağlık ocağında falansa 1-2 ayı buluyor diye biliyorum özeldeyse kısa sürede 1 haftada diye biliyorumMerhabalar çocuk sahibi olamaya karar verdiğimiz için sma testi yaptırdık eşimin sonucu şüpheli çıktığı için bendende kan alındı şuan tüp bebek sürecindeyiz sma sonucum çıkmadığı için başlayamıyoruz. Sma testi kaç günde çıkıyor bilgisi olan var mı acaba ?
Üniversite hastanesinde 1.5 ayda çıktı benimki.Merhabalar çocuk sahibi olamaya karar verdiğimiz için sma testi yaptırdık eşimin sonucu şüpheli çıktığı için bendende kan alındı şuan tüp bebek sürecindeyiz sma sonucum çıkmadığı için başlayamıyoruz. Sma testi kaç günde çıkıyor bilgisi olan var mı acaba ?
Üniversite hastanesinde 1.5 ayda çıteşekkür ederim
Sağlık ocağında yaptırdım keşke özelde yaptırsaydım bilgim yoktu hiçMerhaba nerde yaptırdınız testi? Sağlık ocağında falansa 1-2 ayı buluyor diye biliyorum özeldeyse kısa sürede 1 haftada diye biliyorum
Teşekkür ederimÜniversite hastanesinde 1.5 ayda çıktı benimki.
Umarım daha uzun sürmez1 ay civarında çıkıyor özel hastane değilse
İsterseniz sorun tekrar özel hastanede biraz ücretleri pahalı diye biliyorum ama belki süreciniz hızlanırSağlık ocağında yaptırdım keşke özelde yaptırsaydım bilgim yoktu hiç
Sağlık ocağı 3 ayda çıkar demişti. 1 ayda sonuç belli oldu. Umarım herşey yolunda çıkar canımMerhabalar çocuk sahibi olamaya karar verdiğimiz için sma testi yaptırdık eşimin sonucu şüpheli çıktığı için bendende kan alındı şuan tüp bebek sürecindeyiz sma sonucum çıkmadığı için başlayamıyoruz. Sma testi kaç günde çıkıyor bilgisi olan var mı acaba ?
Umarım çok teşekkür ederimSağlık ocağı 3 ayda çıkar demişti. 1 ayda sonuç belli oldu. Umarım herşey yolunda çıkar canım
10 günde çıkar dediler teflime yetişmiyor maalesef 1 ay sonraya kaldı işlemlerimİsterseniz sorun tekrar özel hastanede biraz ücretleri pahalı diye biliyorum ama belki süreciniz hızlanır
Hayırlı sonuçlar alında boşverin geç olsun güç olmasın10 günde çıkar dediler teflime yetişmiyor maalesef 1 ay sonraya kaldı işlemlerim