Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de yapıldı doktorun söylediği erkeğin testinde şüphe varsa kadından test istiyoruz ona göre sonuç çıkıyor demişti bizeMerhabalar 1 tane saglikli evladimiz var esime ve bana sma testi yapilmamisti esim.yaptirdi 1 ay sonra sonucta tekrar numune isteniyor yazili bu ne demek oluyor supheli olma ihtimali mi var tekrar istiyorlar yasayan sonuc alan var mi
Sizin ilk testinizfe sonuc poİtif negatif mi yaziyordu yoksa yeniden test mi istendiBize de yapıldı doktorun söylediği erkeğin testinde şüphe varsa kadından test istiyoruz ona göre sonuç çıkıyor demişti bizebizim tekrar numune istenmedi ama doktorun söylediği öyleydi
Bize testte bi sorun çıkarsa biz sizi arayacağız dediler kimse aramadı sonuca da bakmadık açıkcası sizi aradılar mı sonuca siz kendiniz mi baktınızSizin ilk testinizfe sonuc poİtif negatif mi yaziyordu yoksa yeniden test mi istendi
Bizim sonucta tekrer kan verin yaziyor poztof ve negatif denmemis bu ne demek onu ogrenmek istiyorum haftasoni kimse yok ogrenecegimizBize testte bi sorun çıkarsa biz sizi arayacağız dediler kimse aramadı sonuca da bakmadık açıkcası sizi aradılar mı sonuca siz kendiniz mi baktınız
Sağlıkocağında mı verdiniz kanı? Bazı asm lerde veya hastanelerde fark etmez alınan numune incelenemiyor. Örneğin kan değil de pıhtı yoğunluklu geliyor yada kan da bir problem çıkıyor bu durumda tekrar kan istiyorlar. Daha 2 gün önce babam özel hastanede kan verdi eve geldik tekrar kan verin cihaz kanı okuyamadı dediler. Bence böyle bir durumdur. İçiniz rahat olsun. Çünkü erkekte bir şüpheli durum olsa erkekten tekrar kan istemezler sizden isterler kanı benceBizim sonucta tekrer kan verin yaziyor poztof ve negatif denmemis bu ne demek onu ogrenmek istiyorum haftasoni kimse yok ogrenecegimiz
Tesekkur ediyorum cvp icin evet saglik ocaginda verdik bizim donemde test yoktu 2. Bebegi belki dusunuruz dedim sma merak ettik ilk bebegimiz saglikli cok sukur ne olur ne olmaz diye yaptiralim dedik 1 ay bekledik sonuc bu bakalim yarin arayacagim ne diyecekler umarim kanla alakali bir durumdurSağlıkocağında mı verdiniz kanı? Bazı asm lerde veya hastanelerde fark etmez alınan numune incelenemiyor. Örneğin kan değil de pıhtı yoğunluklu geliyor yada kan da bir problem çıkıyor bu durumda tekrar kan istiyorlar. Daha 2 gün önce babam özel hastanede kan verdi eve geldik tekrar kan verin cihaz kanı okuyamadı dediler. Bence böyle bir durumdur. İçiniz rahat olsun. Çünkü erkekte bir şüpheli durum olsa erkekten tekrar kan istemezler sizden isterler kanı bence
Bence kesinlikle numune ile ilgili bir sorun. Çünkü asm de kanı bekletiyorlar öyle yolluyorlar.Tesekkur ediyorum cvp icin evet saglik ocaginda verdik bizim donemde test yoktu 2. Bebegi belki dusunuruz dedim sma merak ettik ilk bebegimiz saglikli cok sukur ne olur ne olmaz diye yaptiralim dedik 1 ay bekledik sonuc bu bakalim yarin arayacagim ne diyecekler umarim kanla alakali bir durumdur
Eşimden de yeniden kan istemişlerdi. Numune kaybolmuş mu sorun mu olmuş bir şeyler demişlerdi.Merhabalar 1 tane saglikli evladimiz var esime ve bana sma testi yapilmamisti esim.yaptirdi 1 ay sonra sonucta tekrar numune isteniyor yazili bu ne demek oluyor supheli olma ihtimali mi var tekrar istiyorlar yasayan sonuc alan var mi