Bende mikrogenle görüşüyorum şuan fiyat bilgisi bekliyorum ama 4000 dolar gerçekten çok geldi. Daha önce görüştüğüm hiçbir yerde bu kadar yüksek fiyat görmemiştimMerhabalar ben Mikrogen Genetik Tanı Merkezinde embriyo taramalarını yaptırdım. Femart Klinik Hulusi bey ile de tüp bebek süreciöi götürüyorum.
PGT 2500 dolar verdim ben, NGS embriyo bası 250 dolar seklinde toplam rakamı size vermisimBende mikrogenle görüşüyorum şuan fiyat bilgisi bekliyorum ama 4000 dolar gerçekten çok geldi. Daha önce görüştüğüm hiçbir yerde bu kadar yüksek fiyat görmemiştimembriyo sayınız kaçtı acaba oyüzden mi bukadar fazla tuttu
Merhaba. Bir nevi aynı kaderi yaşıyoruz...Merhabalar. Evlenirken yapılan tarama testinde eşim SMA taşıyıcısı çıktı. Sonra bende kan verdim bende taşıyıcı çıktım. Sonra bizi tıbbi genetiğe yönlendirdiler orada tekrar test yaptırdık ve sonuç aynıydı.Biraz zaman geçti. Yaşımız çok ilerlemeden çocuk sahibi olmaya karar verdik. Antakya'da yaşıyoruz, burada eğitim araştırma, tıp fakültesi olsun hepsine gittik bilgi aldık. Ayrıca özel Tüp Bebek merkezlerinden de bilgi aldık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde yapıldığını ve devletin sadece orada masrafları karşıladığını öğrendik. Bu hafta Ankara'ya gittik ve tıbbi hocamızla görüştük. Regl olduğum dönemde gittiğim için ordan kadın doğuma yönlendirdiler ve tüp bebek sahibi olmamız için bi engel çıkmayınca adımızı listeye yazdılar. PGT ile tüp bebek sahibi olacağız. Daha önce yaptıranlar süreç nasıl oldu, neler yaşanıyor biraz bilgi verir misiniz?
MerhabaBen sma için değil daha farklı bir hastalık için pgt ile tüp bebek tedavisi yaptırıyorum. Baştan söyleyeyim eğer tamamen özel yapıyorsa genetik taramayı, cidden çok maliyetli ben sadece tek gen tarama arkasından kromozom sayısına baktırmaya 4.000 dolar harcadım.
Süreç aslında basit süre ise diğer tüp bebek tedavilerine göre daha uzun olucak. Yumurtalarınız toplanacak, dölenen yumurtalar eğer 5. Güne ulaşırsa embriyolarınızdan birer hücre alınacak. Alınan biyopsi hücrelerinde hastalığınıza sebep olan mutasyonlu geniniz taranacak. Bu süreç bende 45 gün sürdü… Mutasyonlu olanlar elenecek tarama sonucunda… mutasyon bulunmayan genetiği temiz olan embriyolar size transfer edilecek. Benim tam 4 ay sürdü yumurta toplanması, genetic taramalar ve transfer aşamasına gelinmesi… Allah’ın izni ile hersey yolunda giderse haftaya transferim var… ne zaman isterseniz yazın, bir tık uzun bir süreç Allah kimsenin emeğini boşa koymasın umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Eğer biriniz tasiyisi bır diğer eşte sorun yok ise süreç nasıl ilerliyor bilginiz var mı?Hiç yaptıran yok sanırım. Neyse ben yaşadıklarımı anlatayım. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Tıbbi Genetikten Ahmet hocam ve yine aynı hastaneden üytem bölümünden Zehra hocam ile yolumuza başladık. İlk gittigimizde Ahmet hoca eşimden, benden kan aldı. Aynı zamanda eşimin ailesinden ve benim ailemden de kan istedi. Bana Antalya'da hocalar gittiğiniz zaman adetli iken 2,3 gün giderseniz daha iyi olur demişlerdi. Bizde öyle yaptık. Kadın doğumdan da ilk gittiğimizde 6 tüp kan verdim ve ultrason ile yumurtalarımı kontrol ettiler. Ofis için 6 gün sonraya randevu verdiler. 2.gidisimizde eşimin anne babasını da götürdük. Onlardan kan alındı. Ofis işlemi yani rahim filmi için kadın doğuma gittim. Rahim filmim çekilirken tüplere giden kanalın dar olmasından dolayı biraz zorladılar. Biraz orda dinlendikten sonra kadın doğum tarafından dahiliye ve psikiyatriye yönlendirildim. Dahiliye de çocuk sahibi olmak için uygundur raporu verildi. Psikiyatriye yetişemedik doktor çıkmıştı. Yine ondanda uygunluk raporu alacağız. Bir sonraki randevum gelecek adetimin 2.günü. O zaman giderken de benim anne babamı götüreceğiz. Tüp bebek sahibi olmak için öncesinde yapılan aşamaları tamamladık. Şimdi gidince artık başlıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Merhaba aynı aşamayı biz de tamamladık İkinci aşama iğne ve yumurta toplama işlemi için gittiniz mi ??Hiç yaptıran yok sanırım. Neyse ben yaşadıklarımı anlatayım. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Tıbbi Genetikten Ahmet hocam ve yine aynı hastaneden üytem bölümünden Zehra hocam ile yolumuza başladık. İlk gittigimizde Ahmet hoca eşimden, benden kan aldı. Aynı zamanda eşimin ailesinden ve benim ailemden de kan istedi. Bana Antalya'da hocalar gittiğiniz zaman adetli iken 2,3 gün giderseniz daha iyi olur demişlerdi. Bizde öyle yaptık. Kadın doğumdan da ilk gittiğimizde 6 tüp kan verdim ve ultrason ile yumurtalarımı kontrol ettiler. Ofis için 6 gün sonraya randevu verdiler. 2.gidisimizde eşimin anne babasını da götürdük. Onlardan kan alındı. Ofis işlemi yani rahim filmi için kadın doğuma gittim. Rahim filmim çekilirken tüplere giden kanalın dar olmasından dolayı biraz zorladılar. Biraz orda dinlendikten sonra kadın doğum tarafından dahiliye ve psikiyatriye yönlendirildim. Dahiliye de çocuk sahibi olmak için uygundur raporu verildi. Psikiyatriye yetişemedik doktor çıkmıştı. Yine ondanda uygunluk raporu alacağız. Bir sonraki randevum gelecek adetimin 2.günü. O zaman giderken de benim anne babamı götüreceğiz. Tüp bebek sahibi olmak için öncesinde yapılan aşamaları tamamladık. Şimdi gidince artık başlıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Arayacaklardı bekliyoruz. Siz?Merhaba aynı aşamayı biz de tamamladık İkinci aşama iğne ve yumurta toplama işlemi için gittiniz mi ??
Merhabalar, internette gezinip araştırmaya çalışıyorken sizin yazınıza denk geldim. O nedenle iletişim kurmak istemiştim. Bizde eşim ile birlikte maalesef pozitif çıktık. Bahsetmiş olduğunuz üzere pgt'ye yönlendirdiler. Henüz sürece başlamadık ama ben size yazmak istedim. Süreciniz nasıl gidiyor acaba herşey yolunda mıdır?Merhabalar. Evlenirken yapılan tarama testinde eşim SMA taşıyıcısı çıktı. Sonra bende kan verdim bende taşıyıcı çıktım. Sonra bizi tıbbi genetiğe yönlendirdiler orada tekrar test yaptırdık ve sonuç aynıydı.Biraz zaman geçti. Yaşımız çok ilerlemeden çocuk sahibi olmaya karar verdik. Antakya'da yaşıyoruz, burada eğitim araştırma, tıp fakültesi olsun hepsine gittik bilgi aldık. Ayrıca özel Tüp Bebek merkezlerinden de bilgi aldık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde yapıldığını ve devletin sadece orada masrafları karşıladığını öğrendik. Bu hafta Ankara'ya gittik ve tıbbi hocamızla görüştük. Regl olduğum dönemde gittiğim için ordan kadın doğuma yönlendirdiler ve tüp bebek sahibi olmamız için bi engel çıkmayınca adımızı listeye yazdılar. PGT ile tüp bebek sahibi olacağız. Daha önce yaptıranlar süreç nasıl oldu, neler yaşanıyor biraz bilgi verir misiniz?
DoğruMerhaba. Bir nevi aynı kaderi yaşıyoruz...
Eşim de ben de beta talasemi taşıyıcısıyız. İki hafta önce bebeğimi hasta olduğu için aldılar..Biz de sizin gibi bu sürece başlayacağız ama maalesef bilgi alabileceğimiz hiçbir yer yok. Tek bildiğimiz eşlerden birinin 5 yıllık sigortasının olmasına zorunluluk koşuyorlar. Bu doğru mu acaba?
Merhabalar. Evlenirken yapılan tarama testinde eşim SMA taşıyıcısı çıktı. Sonra bende kan verdim bende taşıyıcı çıktım. Sonra bizi tıbbi genetiğe yönlendirdiler orada tekrar test yaptırdık ve sonuç aynıydı.Biraz zaman geçti. Yaşımız çok ilerlemeden çocuk sahibi olmaya karar verdik. Antakya'da yaşıyoruz, burada eğitim araştırma, tıp fakültesi olsun hepsine gittik bilgi aldık. Ayrıca özel Tüp Bebek merkezlerinden de bilgi aldık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde yapıldığını ve devletin sadece orada masrafları karşıladığını öğrendik. Bu hafta Ankara'ya gittik ve tıbbi hocamızla görüştük. Regl olduğum dönemde gittiğim için ordan kadın doğuma yönlendirdiler ve tüp bebek sahibi olmamız için bi engel çıkmayınca adımızı listeye yazdılar. PGT ile tüp bebek sahibi olacağız. Daha önce yaptıranlar süreç nasıl oldu, neler yaşanıyor biraz bilgi verir misiniz?
Merhaba, neredeyse aynı dönemlerde aynı süreci yaşamışız :) Ben 2 yıllık evliyim, bize test yapılmamıştı çocuk sahibi olmaya karar verdiğiminizde test yaptırdık ve taşıyıcı çıktık. Akraba değiliz. 50 kişiden birinin taşıyıcı olduğu öğrendik. Sağlık bakanlığı ile iletişime geçtim ve raporlu olarak sadece Ankara Bilkent Şehir hastanesinde yapıldığını öğrendim. İstanbul'da yaşamamıza rağmen Ankara'da tedaviye başladık. Genetik doktorumunuz Ahmet Cevdet Ceylan, tüp bebek doktorum ise Şebnem Özyer. Rapor için belli koşullar var bunların detaylarını sizinle paylaşıyorlar eğer koşullara uyuyorsanız ücretsiz şekilde tüp bebek tedavisini oluyorsunuz. Reglinizin 2. Gününde hastaneye geliyorsunuz. Kan tahlilleri, ultrason, histeroskopi, sperm tahlili, dahiliye ve psikiyatri raporu alma gibi adımlar var. Hastane çok güzel ve sistemli. Çalışanlar anlayışlı ve yardımsever. Tüp bebek ve genetik doktorunuz tamam hazırız dediğinde raporunuz çıkıyor, tekrar reglinizin 2. Ya da 3. Gününde hastaneye gelerek muayene oluyorsunuz ve iğneye ya da iğnelere başlıyorsunuz. Kullanılan iğne, ilaç ve dozları kişiden kişiye değişiyor. Doktorunuzun çağırma sıklığına göre kontrole gelip kan veriyorsunuz ve ultrasonda yumurtalarızın büyüklüğü kontrol ediliyor. 8-10 günlük süreçten sonra yumurta toplama yani OPU işlemi için bir gün önceden hastaneye yatışınız yapılıyor. Opu işleminden 36 saat kadar öncede yumurta çatlatma iğnesi oluyorsunuz. Sabahta eşinizin gelmesini istiyorlar. Anestezi altında 20-30 dakikalık kısa bir işlem. Uyandığınızda hafif regl ağrısı gibi bir ağrınız oluyor 1-2 saat içinde bitiyor. O gün toplanan yumurta sayınız size söyleniyor. Yumurtalar kalitesine göre ayrılıyor. Bir sonraki gün döllenen yumurta sayısınız embriyolog tarafından size bildiriliyor. Her sabah 9 gibi arayıp size bilgi veriyorlar. 5. Gün ya da 6. Güne gelen kaliteli embriyolara biyopsi yapılıyor. Biyopsiden zarar görmeyecek kalitede embriyolar seçiliyor. Biyopsiden sonra donduruluyor. Ahmet hoca biyopsilere sma taraması yapıyor ve sonucu bekliyorsunuz. Ben henüz opu kısmını bitirdiğim için devamıyla ilgili sadece bilgi sahibiyim :) Biyopsilerin incelenmesi 6-7 hafta kadar sürüyor sanırım. Bu sırada rahminiz dinleniyor. Tranfer aşamasında tekrar gelip muayene olup rahim kalınlığı vs kontrol edilecekmiş. İnşallah her şey yolunda gider. Yumurta toplama işleminden sonra hastanede yatış yapıyorsunuz, kontrol altında tutuluyorsunuz. Süreçle ilgili gelişmeler oldukça buradan paylaşırım. Sma için pgt çok yaygın olmadığı için fazla bilgi yok umarım faydalı bir içerik olur. (Hastaneden ve Şebnem hocadan o kadar memnum ki gözünüz kapalı gelebilirsiniz)Merhabalar. Evlenirken yapılan tarama testinde eşim SMA taşıyıcısı çıktı. Sonra bende kan verdim bende taşıyıcı çıktım. Sonra bizi tıbbi genetiğe yönlendirdiler orada tekrar test yaptırdık ve sonuç aynıydı.Biraz zaman geçti. Yaşımız çok ilerlemeden çocuk sahibi olmaya karar verdik. Antakya'da yaşıyoruz, burada eğitim araştırma, tıp fakültesi olsun hepsine gittik bilgi aldık. Ayrıca özel Tüp Bebek merkezlerinden de bilgi aldık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde yapıldığını ve devletin sadece orada masrafları karşıladığını öğrendik. Bu hafta Ankara'ya gittik ve tıbbi hocamızla görüştük. Regl olduğum dönemde gittiğim için ordan kadın doğuma yönlendirdiler ve tüp bebek sahibi olmamız için bi engel çıkmayınca adımızı listeye yazdılar. PGT ile tüp bebek sahibi olacağız. Daha önce yaptıranlar süreç nasıl oldu, neler yaşanıyor biraz bilgi verir misiniz?
Merhaba, neredeyse aynı dönemlerde aynı süreci yaşamışız :) Ben 2 yıllık evliyim, bize test yapılmamıştı çocuk sahibi olmaya karar verdiğiminizde test yaptırdık ve taşıyıcı çıktık. Akraba değiliz. 50 kişiden birinin taşıyıcı olduğu öğrendik. Sağlık bakanlığı ile iletişime geçtim ve raporlu olarak sadece Ankara Bilkent Şehir hastanesinde yapıldığını öğrendim. İstanbul'da yaşamamıza rağmen Ankara'da tedaviye başladık. Genetik doktorumunuz Ahmet Cevdet Ceylan, tüp bebek doktorum ise Şebnem Özyer. Rapor için belli koşullar var bunların detaylarını sizinle paylaşıyorlar eğer koşullara uyuyorsanız ücretsiz şekilde tüp bebek tedavisini oluyorsunuz. Reglinizin 2. Gününde hastaneye geliyorsunuz. Kan tahlilleri, ultrason, histeroskopi, sperm tahlili, dahiliye ve psikiyatri raporu alma gibi adımlar var. Hastane çok güzel ve sistemli. Çalışanlar anlayışlı ve yardımsever. Tüp bebek ve genetik doktorunuz tamam hazırız dediğinde raporunuz çıkıyor, tekrar reglinizin 2. Ya da 3. Gününde hastaneye gelerek muayene oluyorsunuz ve iğneye ya da iğnelere başlıyorsunuz. Kullanılan iğne, ilaç ve dozları kişiden kişiye değişiyor. Doktorunuzun çağırma sıklığına göre kontrole gelip kan veriyorsunuz ve ultrasonda yumurtalarızın büyüklüğü kontrol ediliyor. 8-10 günlük süreçten sonra yumurta toplama yani OPU işlemi için bir gün önceden hastaneye yatışınız yapılıyor. Opu işleminden 36 saat kadar öncede yumurta çatlatma iğnesi oluyorsunuz. Sabahta eşinizin gelmesini istiyorlar. Anestezi altında 20-30 dakikalık kısa bir işlem. Uyandığınızda hafif regl ağrısı gibi bir ağrınız oluyor 1-2 saat içinde bitiyor. O gün toplanan yumurta sayınız size söyleniyor. Yumurtalar kalitesine göre ayrılıyor. Bir sonraki gün döllenen yumurta sayısınız embriyolog tarafından size bildiriliyor. Her sabah 9 gibi arayıp size bilgi veriyorlar. 5. Gün ya da 6. Güne gelen kaliteli embriyolara biyopsi yapılıyor. Biyopsiden zarar görmeyecek kalitede embriyolar seçiliyor. Biyopsiden sonra donduruluyor. Ahmet hoca biyopsilere sma taraması yapıyor ve sonucu bekliyorsunuz. Ben henüz opu kısmını bitirdiğim için devamıyla ilgili sadece bilgi sahibiyim :) Biyopsilerin incelenmesi 6-7 hafta kadar sürüyor sanırım. Bu sırada rahminiz dinleniyor. Tranfer aşamasında tekrar gelip muayene olup rahim kalınlığı vs kontrol edilecekmiş. İnşallah her şey yolunda gider. Yumurta toplama işleminden sonra hastanede yatış yapıyorsunuz, kontrol altında tutuluyorsunuz. Süreçle ilgili gelişmeler oldukça buradan paylaşırım. Sma için pgt çok yaygın olmadığı için fazla bilgi yok umarım faydalı bir içerik olur. (Hastaneden ve Şebnem hocadan o kadar memnum ki gözünüz kapalı gelebilirsiniz)
Biz de eşimle Sma taşıyıcısıyız acaba PGT için arandınız mı hala bekliyor musunuz transfer için, bir de Bilkent şehir hastanesinde henüz PGT sonucu doğum yokmuş sanırım öyle söylediler, siz sormuş muydunuz sağlıklı gebelik oluşan var mı diye ? Hamile olan var ama doğum olmadı heniz denmişti bizeMerhabalar. Evlenirken yapılan tarama testinde eşim SMA taşıyıcısı çıktı. Sonra bende kan verdim bende taşıyıcı çıktım. Sonra bizi tıbbi genetiğe yönlendirdiler orada tekrar test yaptırdık ve sonuç aynıydı.Biraz zaman geçti. Yaşımız çok ilerlemeden çocuk sahibi olmaya karar verdik. Antakya'da yaşıyoruz, burada eğitim araştırma, tıp fakültesi olsun hepsine gittik bilgi aldık. Ayrıca özel Tüp Bebek merkezlerinden de bilgi aldık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde yapıldığını ve devletin sadece orada masrafları karşıladığını öğrendik. Bu hafta Ankara'ya gittik ve tıbbi hocamızla görüştük. Regl olduğum dönemde gittiğim için ordan kadın doğuma yönlendirdiler ve tüp bebek sahibi olmamız için bi engel çıkmayınca adımızı listeye yazdılar. PGT ile tüp bebek sahibi olacağız. Daha önce yaptıranlar süreç nasıl oldu, neler yaşanıyor biraz bilgi verir misiniz?
Henüz aramadılar bekliyoruz. Ama o soruları hiç sormadık biz.Biz de eşimle Sma taşıyıcısıyız acaba PGT için arandınız mı hala bekliyor musunuz transfer için, bir de Bilkent şehir hastanesinde henüz PGT sonucu doğum yokmuş sanırım öyle söylediler, siz sormuş muydunuz sağlıklı gebelik oluşan var mı diye ? Hamile olan var ama doğum olmadı heniz denmişti bize
1.5 ay kadar sürmüştü sanırım kan sonuçlarının çıkması. E nabızda sma taraması olarak gözüküyor olması lazım. Siz ne zaman kan vermiştinizHepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allahım hepimize o duyguyu yaşatmayı nasip etsin. Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. S
izler ve aileniz kan verdikten sonra sizi ne kadar süre sonra çağırdı Ahmet hocalar. Bizde Ahmet hocaların aramasını bekliyoruz.
Merhaba,Merhaba, neredeyse aynı dönemlerde aynı süreci yaşamışız :) Ben 2 yıllık evliyim, bize test yapılmamıştı çocuk sahibi olmaya karar verdiğiminizde test yaptırdık ve taşıyıcı çıktık. Akraba değiliz. 50 kişiden birinin taşıyıcı olduğu öğrendik. Sağlık bakanlığı ile iletişime geçtim ve raporlu olarak sadece Ankara Bilkent Şehir hastanesinde yapıldığını öğrendim. İstanbul'da yaşamamıza rağmen Ankara'da tedaviye başladık. Genetik doktorumunuz Ahmet Cevdet Ceylan, tüp bebek doktorum ise Şebnem Özyer. Rapor için belli koşullar var bunların detaylarını sizinle paylaşıyorlar eğer koşullara uyuyorsanız ücretsiz şekilde tüp bebek tedavisini oluyorsunuz. Reglinizin 2. Gününde hastaneye geliyorsunuz. Kan tahlilleri, ultrason, histeroskopi, sperm tahlili, dahiliye ve psikiyatri raporu alma gibi adımlar var. Hastane çok güzel ve sistemli. Çalışanlar anlayışlı ve yardımsever. Tüp bebek ve genetik doktorunuz tamam hazırız dediğinde raporunuz çıkıyor, tekrar reglinizin 2. Ya da 3. Gününde hastaneye gelerek muayene oluyorsunuz ve iğneye ya da iğnelere başlıyorsunuz. Kullanılan iğne, ilaç ve dozları kişiden kişiye değişiyor. Doktorunuzun çağırma sıklığına göre kontrole gelip kan veriyorsunuz ve ultrasonda yumurtalarızın büyüklüğü kontrol ediliyor. 8-10 günlük süreçten sonra yumurta toplama yani OPU işlemi için bir gün önceden hastaneye yatışınız yapılıyor. Opu işleminden 36 saat kadar öncede yumurta çatlatma iğnesi oluyorsunuz. Sabahta eşinizin gelmesini istiyorlar. Anestezi altında 20-30 dakikalık kısa bir işlem. Uyandığınızda hafif regl ağrısı gibi bir ağrınız oluyor 1-2 saat içinde bitiyor. O gün toplanan yumurta sayınız size söyleniyor. Yumurtalar kalitesine göre ayrılıyor. Bir sonraki gün döllenen yumurta sayısınız embriyolog tarafından size bildiriliyor. Her sabah 9 gibi arayıp size bilgi veriyorlar. 5. Gün ya da 6. Güne gelen kaliteli embriyolara biyopsi yapılıyor. Biyopsiden zarar görmeyecek kalitede embriyolar seçiliyor. Biyopsiden sonra donduruluyor. Ahmet hoca biyopsilere sma taraması yapıyor ve sonucu bekliyorsunuz. Ben henüz opu kısmını bitirdiğim için devamıyla ilgili sadece bilgi sahibiyim :) Biyopsilerin incelenmesi 6-7 hafta kadar sürüyor sanırım. Bu sırada rahminiz dinleniyor. Tranfer aşamasında tekrar gelip muayene olup rahim kalınlığı vs kontrol edilecekmiş. İnşallah her şey yolunda gider. Yumurta toplama işleminden sonra hastanede yatış yapıyorsunuz, kontrol altında tutuluyorsunuz. Süreçle ilgili gelişmeler oldukça buradan paylaşırım. Sma için pgt çok yaygın olmadığı için fazla bilgi yok umarım faydalı bir içerik olur. (Hastaneden ve Şebnem hocadan o kadar memnum ki gözünüz kapalı gelebilirsiniz)
Merhabalar ben de Ankara'da pgt ile tüp bebek tedavisine başladım. Eşim ve ben taşıyıcı çıktık şu an sıraya alındık kan, sperm ve smear testlerimiz yapıldı. Adetimin ikinci günü arayacağım gün verilerek rahim filmi çekilecek ve o gün dahiliye ve psikiyatr muayenesi olacağım. Siz sürece başladınız mı ben bu süreçte çok araştırma yaptım ve çok az bilgi buldum daha önce bu süreci yaşamış kişilerle bilgi alisverisinde bulunmak istiyorumMerhaba,
Bizlerde aynı süreci yaşıyoruz. Şuan hangi aşamadasınız acaba ? Nasıl devam ediyor ?
Merhabalar ben de Ankara'da pgt ile tüp bebek tedavisine başladım. Eşim ve ben taşıyıcı çıktık şu an sıraya alındık kan, sperm ve smear testlerimiz yapıldı. Adetimin ikinci günü arayacağım gün verilerek rahim filmi çekilecek ve o gün dahiliye ve psikiyatr muayenesi olacağım. Siz sürece başladınız mı ben bu süreçte çok araştırma yaptım ve çok az bilgi buldum daha önce bu süreci yaşamış kişilerle bilgi alisverisinde bulunmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?