Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba, eşimin sma testi şüpheli çıktı bugün benden de kan alındı. Bu süreci yaşayan var mı içinizde bende çıkmazsa ya da çıkarsa ne olur ? Bilgilerinizi aktarabilirseniz çok sevirim. Endişelenmeye basladim
Merhaba. Anne ve baba tasiyici ise o zaman bebekte hastaligin görünme olasiligi dörtte birdir. Benim bildigim kadariyla eger sadece annede veya babada varsa cocuk tasiyici olabiliyor. Tam istatistikleri kafadan bilmiyorum. Sadece katildigim SMA kampanyalardan bildigim kadariyla ebeveynlerin ikisi de tasiyici ise tüp bebek yöntemi önerdikleri.
Sizin sonucunuz da şüpheli çıkarsa ikiniz de genetik uzamanina yönlendirileceksiniz.Saglıklı bir bebeginizin olması için yapmanız gerekenler için danışmanlık alacaksınız.
Merhaba yazınızı görünce ben de yazmak istedim. Eşim ve ben sma testinde pozitif çıktık. Süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba. Doktorlar genetik tanılı tüp bebek önerdi. Sanırım özel hastaneler yapıyomuş devlette de yeni yeni başlamış
Merhaba yazınızı görünce ben de yazmak istedim. Eşim ve ben sma testinde pozitif çıktık. Süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba. Doktorlar genetik tanılı tüp bebek önerdi. Sanırım özel hastaneler yapıyomuş devlette de yeni yeni başlamış