• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sma tarama testi

Melekoss

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
12
2
6
26
Hanımlar merhaba, eşimin sma testi şüpheli çıktı bugün benden de kan alındı. Bu süreci yaşayan var mı içinizde bende çıkmazsa ya da çıkarsa ne olur ? Bilgilerinizi aktarabilirseniz çok sevirim. Endişelenmeye basladim

Merhaba. Anne ve baba tasiyici ise o zaman bebekte hastaligin görünme olasiligi dörtte birdir. Benim bildigim kadariyla eger sadece annede veya babada varsa cocuk tasiyici olabiliyor. Tam istatistikleri kafadan bilmiyorum. Sadece katildigim SMA kampanyalardan bildigim kadariyla ebeveynlerin ikisi de tasiyici ise tüp bebek yöntemi önerdikleri.

Merhaba yazınızı görünce ben de yazmak istedim. Eşim ve ben sma testinde pozitif çıktık. Süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba. Doktorlar genetik tanılı tüp bebek önerdi. Sanırım özel hastaneler yapıyomuş devlette de yeni yeni başlamış

Merhaba yazınızı görünce ben de yazmak istedim. Eşim ve ben sma testinde pozitif çıktık. Süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba. Doktorlar genetik tanılı tüp bebek önerdi. Sanırım özel hastaneler yapıyomuş devlette de yeni yeni başlamış
Merhabalar malesef eşimle bende sma taşıyıcısıyız iletişime geçebilirsek konuşabiliriz

Back