- Konu Sahibi ades_ballibadem
satılıyor bazı market ve eczanelerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sma icirdim sonra aptamil aldim ne zaman icse kakasini yapamadi yine sma ya dondum onla hic sorun yasamadim sma aptamilden daha pahali bir mama eczaneerde onu oneriyor cocugumun gaz problemi biraz duzelmistibende ılk once sma gold vermıstım ama daha sonra aptamıl aldım. ama sma ıcın en ıyı mama dıyor eczaneler. aptamıl kullanan cok tanıdıgım vardı bende o yuzden aptamıl almıstım.
bende sma icirdim sonra aptamil aldim ne zaman icse kakasini yapamadi yine sma ya dondum onla hic sorun yasamadim sma aptamilden daha pahali bir mama eczaneerde onu oneriyor cocugumun gaz problemi biraz duzelmisti
mrb ya ben aptamil kulanıyorum kzım emeyi bıraktı zaten aptamilde hic kilo aldırmadı kızıma gerce kızımda severek icmiyo hatta zorla iciriyorum bugün sma gold aldım onu denicem bide bu sma gold nekadar kulanımda kilo aldırıyo bebklere nekadar sonra fark ediliyo hemen etkisini gösteriyomu kızım henüüz2.5aylık ve 5kilo.2700dogdu zaten cok zayıf aranızda benimgibi olan varmı cok canım sıkılıyo bu duruma birşeyler yazın nolur...
ellvan hanımbnm bebeğimde 8 aylık ve sadece 6 100 grr 2815doğmuştu iyi kilo alıyodu ama emmeyi bıraktıktan sonr geriledi yavrumm dediğiniz giibiii keşke üzülmesek biz anneler ama elimizde değil inanın sma sizlere ishal yapmadı mı kızım aptamili günde en fazla 90 cc falan içiyor ama smada 250 falan içmiştii aksilik oda ishal yaptı 2 paket kullandım geçmeyince mecbur aptamile döndükk
ellvan hanım büyük ihtimalle ya yarın ya bir sonraki gün doktor kontrolümüzvar kilosunu takip ediyodu doktorumuz zaten neden bu kadar az alıyo diyoo oda
bnm kızımda kusuyo aptamil ar kullanıyorum o oda zayıflattı kızımı birhafta 6.300 dü bi sonraki hafta 6.100 olmuştuu bakalım şimdi ne kadar
ciddii bi sorun olmasında tevekkeltüalallahh sağlıklı olsun yeter şimdi de grip oldu bakalım nasıl atlatıcazz((
![]()
canım kız 9 aylık oldu artık almam herhalda evde 4 biberon bir sürü farklı başlıklı meme ler sonramama kaşıklarıı
eşimm isyan etti edicekk :))
ilk bebeğimde bnde ne görsemm aldımm ama abartmısım galiba şimdi şimdi anlıyorum doktora giittik yavaş yavaşdevam sütünü kes dedii bnmkide zaten öleaşırı içn biri değil dedimm i ozaman farklı farklı yemek tariflri yazdı oonnları denicem kaşık mamalarını da bırak dedii
gece çok ağlıyodu bnde biberon almadığından açlıktan ağlıyo zannediyodumm
ama idrar yollarında enfeksiyon olabilir diyo bugun idrar testi vericez hafta sonu okuturuz raporu doktorumuza inşallah biş çıkmazz
sma mamasınıda yağlı ve fazla karbonitratlı dedi bazı bebekler alışamazmıs ii kilo yapar ama dedi bağırsak meselesi milupaya devam ediyoz işte 1 yaşına gelse süt veririz inşallahh