melisamelisss Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2014 2.071 1.820 23 Mart 2015 Konu Sahibi melisamelisss #1 . Son düzenleme: 20 Aralık 2015
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.756 26 Mart 2015 Konu Sahibi melisamelisss #2 youtube göbek eritme bacak inceltme yazarsan bissürü video çıkar. unutma, zayıflama da, sıkılaşma da istikrar her şeydir. :)
youtube göbek eritme bacak inceltme yazarsan bissürü video çıkar. unutma, zayıflama da, sıkılaşma da istikrar her şeydir. :)
melisamelisss Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2014 2.071 1.820 26 Mart 2015 Konu Sahibi melisamelisss #3 mimoz_a .!.: youtube göbek eritme bacak inceltme yazarsan bissürü video çıkar. unutma, zayıflama da, sıkılaşma da istikrar her şeydir. :) Genişletmek için tıkla... tşk ederim hareket ediyorum mesela havada bisiklet sürüyorum,göbek eritmeler indirdim mekik çekiyorum ve yerimde tam 1 saat boyunca sayarak yürüyorum şimdilik. 60 a ineyim sora da sıkılaşmaya tam başlayacağım. :)
mimoz_a .!.: youtube göbek eritme bacak inceltme yazarsan bissürü video çıkar. unutma, zayıflama da, sıkılaşma da istikrar her şeydir. :) Genişletmek için tıkla... tşk ederim hareket ediyorum mesela havada bisiklet sürüyorum,göbek eritmeler indirdim mekik çekiyorum ve yerimde tam 1 saat boyunca sayarak yürüyorum şimdilik. 60 a ineyim sora da sıkılaşmaya tam başlayacağım. :)