Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
asi yapildiginda cok aglamisti benim kizim kucagima aldim hemen sarildim memesini verdim sakinlesti..ama butun gun cok huzursuzdu cocugum :2: neyseki ertesi gune bisey kalmadi..
bu arada ben asiya gitmeden once bir cay kasigi calpol vermistim ebe oyle demisti bana:26:
insallah sorunsuz gecirirsiniz o gunu...
benimde oğluşum 11 aylık oldu aşılarda ilk yapıldığında evet huzursuzluk ve ateş yapıyor ama onlarında vucutları alışılıyor sonra sonra aşılarda çok şükür ateş ve huzursuzluk olmuyor fakat her bebekte değişiyor ilk aşısı yapıldığında bebşimin ağlamasına dayanamıyıp bende ağlamıştım ama hemen emzir sakinleşiyorlar
asi yapildiginda cok aglamisti benim kizim kucagima aldim hemen sarildim memesini verdim sakinlesti..ama butun gun cok huzursuzdu cocugum :2: neyseki ertesi gune bisey kalmadi..
bu arada ben asiya gitmeden once bir cay kasigi calpol vermistim ebe oyle demisti bana:26:
insallah sorunsuz gecirirsiniz o gunu...
sıradışı programını bilir misiniz bilmem, orda bir doktor çıkmıştı bu ateş düşürücüler hiç de masum değilmiş, en az antibiyotikler kadar zararlı... bebeğin ateşi 38in üzerine çıkmadan verilmemeliymiş... benim oğlum sadece 3 lü aşıda ateşlendi, halsiz kaldı.. hatta uyurken inliyordu yavrum, ama ateşi 38in üzerine çıkmadığı için ateş düşürücü vermedim. kısa kollu giydirdim, alnını falan sildim arada hepsi bu... ateş düşürücü kullanayın sakın. ertesi günede geçmişti zaten baya, akşama kadar da bişeyi kalmadı.... ilaç meraklısı doktorları dinlemeyin fazla..