slm

slm ben sevda ben kıbrısa yeni taşındım 2 çocuğum var sizde sanırım kıbrısta sınız eşimin iş dolayısıyla taşındık henüz alışamadım ama çok beğendim burayı

selam hayat24 sizdemi kıbrıstasınız
ne kadar oldu ben 2 aydır burdayım alışamadım siz alıştınızmı

lefkoşadayım alıştım ilk geldiğimde zordu ama alıştım ya nerde olursa olsun insanın evii gbisi yok nede olsaa:1rolleyes:

ben girne çatal köydeyim herkes zor diyor ama alışanlar da gitmek istemezmiş dediler doğrumudur bilmem yoksa bana tesellimi

valla 1 yıldır burdayım ama hala alışamadım kendi adıma konuşayım eşimde bnde bian önce gtmek istiyoruz

alışmana sasırdım ben 3 yıldır alısamadım bende lefkosadayım marmara bol offffff turkıyem offffff

kıbrıs'ta yaşayan arkadaşlar merhaba
ben istanbul'da yaşıyorum muhasebeciyim oğlum lise 2'de okuyacak bu sene aslında kıbrıs'ta yaşamayı çok istiyorum ama iş bulmak yaşama şartları nasıl yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

aynen hala alısamadım cıldırcam aslen nerelısın

bende alışamıyorum ben tunceliliyim ama ist da büyüdüm hiç alışacakmışım gibi gelmiyo birde okullar sorun oğlumu okula göndercem 5. sınıf ama okul uzak birde daha basit diyorlar korkuyoruz çocuk gerilermi acaba

sımpy arkadaşım bende az oldu kıbrısa geleli ama burda oturan arkadaşlar yardımcı olacaklardır bence sadece şunları yazayım bazı şeyler oldukça pahalı araba olmadan ulaşım zor havası temiz yerleşimi hep bina olmadığı için güzel bence denizi süper ve çok sıcak klimasız olmaz

sevda hn.yanıtınız için çok teşekkürler. umarım yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir. hepinize teşekkürler

rica ederim burda çalışma izni çıkarılmadan çalışamazsınız diye biliyorum iş bulmak zormu onu bilemiyorum bizde ist dan geldik ama iş yeri açtı eşim patronları restaurant açtılar eşim burada yetkili o açıdan biz çok araştırmadık eşimin çalışma iznini çıkardılar eşim öyle geldi biz 4 ay sonra geldik ama asgari ücret 1200 falanmış şartlar türkiyeye göre iii ama kıbrıs vatandaşıysan yoksa nasıl bilemiyorum bildiğim kadarıyla yazıyorum

X