G gamzelianne Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 42 Yer Düzce 1 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelianne #1 merhaba bende eylülde anne olacağım inşallah..daha dün ilk kez karşılaştık onunla..inanlmaz bi duyguydu...::sm_cool:
merhaba bende eylülde anne olacağım inşallah..daha dün ilk kez karşılaştık onunla..inanlmaz bi duyguydu...::sm_cool:
hilarya Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 1.951 Emoji Skoru 8 Puanlar 116 Yaş 44 Yer İstanbul 1 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelianne #2 Allah tamamına erdirsin inşallahh a.s. Hoşgeldin eylül annelerinin arasına
vuslat06 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2007 Mesajlar 942 Emoji Skoru 2 Puanlar 621 Yaş 48 Yer Ankara 1 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelianne #3 hoş geldin canım ALLAH tamamına erdirsin
C cadi52 Ziyaretçi 2 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelianne #4 gamzelianne .!.: merhaba bende eylülde anne olacağım inşallah..daha dün ilk kez karşılaştık onunla..inanlmaz bi duyguydu...::sm_cool: Genişletmek için tıkla... hoşgeldin canım ALLAH sağsalim eline almayı nasip etsin işallah.kaç haftalık bu arada
gamzelianne .!.: merhaba bende eylülde anne olacağım inşallah..daha dün ilk kez karşılaştık onunla..inanlmaz bi duyguydu...::sm_cool: Genişletmek için tıkla... hoşgeldin canım ALLAH sağsalim eline almayı nasip etsin işallah.kaç haftalık bu arada
frekans21 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2007 Mesajlar 87 Emoji Skoru 2 Puanlar 86 Yaş 46 Yer Bursa 2 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelianne #5 tebrik ederim, hayırlı olsun.
nuro Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2007 Mesajlar 135 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yaş 49 Yer İstanbul 12 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelianne #6 HAYIRLI OLSUN CANIM. ALLAH ANALI BABALI BÜĞÜTSÜN....BENİM KIZIMDA 2.5 YAŞINI DOLDURDUa.s.
Ö öznur83 Ziyaretçi 12 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelianne #7 gamzelianne .!.: merhaba bende eylülde anne olacağım inşallah..daha dün ilk kez karşılaştık onunla..inanlmaz bi duyguydu...::sm_cool: Genişletmek için tıkla... bende 4 hafta kadar önce yaşadım aynı duyguyu çok heyecanlandım anlatılamaz bir duygu allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder hepimize inş :dance:
gamzelianne .!.: merhaba bende eylülde anne olacağım inşallah..daha dün ilk kez karşılaştık onunla..inanlmaz bi duyguydu...::sm_cool: Genişletmek için tıkla... bende 4 hafta kadar önce yaşadım aynı duyguyu çok heyecanlandım anlatılamaz bir duygu allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder hepimize inş :dance: