Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çillerslm sivilce lekeleri içn sarı kanteron deneynler
opuyorumnanaktanarkdaşlar ciltteki lekeleri syh noktaları gçiren sarı kanteron diye br btki var bunu daha önce deneyen ve olumlu snuç alan arkdaşlar varsa fkrlerni ve deneymlerni paylaşırlarsa sevinrm.. yerimseniben
canım ben kullandım ama yuzume degılCADIARZU benım bacagımda lekelerde vardı batıklarla oynamıstımeyvahedigeldismile ızlere ıyı gelıyor dedıler bende kullandım yanı cok fazla bı etkı gormedım ama yuze nasıl gelır bılmıyorm acıkcasıbilmiyorumkismile
hmm bnde 3 gndr kullanıyorum kızlar baya değişklk var cldmde hm parladı hmde zatn fazla svlcem yoktu ama syh nktalar vardı onlar faln sanki yok gbi ilk 3 gnde bile bu kadar fark etti yani
ya tatlım çok kolay ; bir tutam alıyosn suyun içine koyup 20 25 dk kyntıyosn snra 5 6 dk demlnmesi içn bırak snra süzüp bi kavanoza yada kaba koy sabh akşam pamukla yüzünü sil bu kadar yanii