slm kızlar hamileyken üromisin saşe kullanan varmı??

İyi geceler bende bugün rutin kontrolü më gittim rahat 4 lt şu icmeme ragmen az idrar a çıktığımı söyledim tabi akıntı çoğaldı Dr alttan baktı canım çok yandı bakamadi diyebilirim mantarin var dedi idrarda enfeksiyonn çıktı 3 gün ara ile monurol icmemi istedi inşallah bebeğim e bişey olmaz

Merhabalar ben yeni üye oldum.bu konuyu araştırırken. Yardımcı olur musunuz banada lütfenendiseliyim üromisin kullananlar nasıl kullandılar.bana doktor tarif etmedi.

Kızlar ben enfeksiyondan şüphelendigimi söyledim aile hekimi üromisin Şase verdi tek kullanımlık. Idrar testi falan yapılmadı ama...internetten araştırdıgim kadariyla eger enfeksiyon varsa ilaçtan sonraki idrar kırmızı oluyomuş. Ama benim öyle bi kirmizilik olmadı gayet normaldi.. Şimdi bu ne demek oluyo sizce? Bende enfeksiyon yoktu anlamına mi geliyor, boşuna mı kullanmış oldum

Kızlar ben enfeksiyondan şüphelendigimi söyledim aile hekimi üromisin Şase verdi tek kullanımlık. Idrar testi falan yapılmadı ama...internetten araştırdıgim kadariyla eger enfeksiyon varsa ilaçtan sonraki idrar kırmızı oluyomuş. Ama benim öyle bi kirmizilik olmadı gayet normaldi.. Şimdi bu ne demek oluyo sizce? Bende enfeksiyon yoktu anlamına mi geliyor, boşuna mı kullanmış oldum
Bende kullandım bendede öyle bişey olmadı.

Back
X