slm kızlar hamileyken üromisin saşe kullanan varmı??

mehtap1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
23
2
36
İstanbul
merhabalar ben 10 haftalık hamileyim kasıklarımdaki ağrı nedeniyle doktoruma gittim idrar yolu enfeksiyonum varmış yapılal idrar testinde tespit edildi. doktorum bana üromisin verdi tek kullanımlık prospektüsünde hamilelerde gerekmedikçe kullanılmamalıdır diyor doktorumda iyi bir doktor onada güveniyorum ama sizleredee sormak istedim kullanan varmı acaba??

merhabalar ben 10 haftalık hamileyim kasıklarımdaki ağrı nedeniyle doktoruma gittim idrar yolu enfeksiyonum varmış yapılal idrar testinde tespit edildi. doktorum bana üromisin verdi tek kullanımlık prospektüsünde hamilelerde gerekmedikçe kullanılmamalıdır diyor doktorumda iyi bir doktor onada güveniyorum ama sizleredee sormak istedim kullanan varmı acaba??

merhaba mehtap bende 26 haftalık hamileyim aynı konuyu araştırıorum..reglimden önce kasıklarımda oluşan ağrının myomumdan kaynaklandığını düşünüorumm şükürki bebeğime etki etmiomuş..idrar tahlililimde 5-6 lökosit ve 4-5 epitel hücresi görüldü bacteri üremedi ve bi doctor bana bol su iç antibiyotik kullanmak zorunda kalmayalım derken biri de üromisin şase verdi tek kullanımlık..antibiyotiklerden nefret ediyorumm hayatım boyunca bana faydasından çok yan etkilerini gördüm hep açıkçası kullanmak istemiorumm bide bebiş varken..ilaçta ta gerekmedikçe kullanmayın demesi beni düşündürdü...senin idrar tahlilin nasıldıkii...

Merhaba arkadaşlar bende 8 haftalik hamileyim doktoru banada üromisin saşe verdi biraz endişelendim

Son düzenleme:
Konunun tarihi çok eski ama benim gibi yeni bakanlar için tecrubemi yazayım ben kullandım hic bir zararı olmadı imzamdanda anlaşılacağı gibi 7 haftalık gebeyim ben 5. Haftamda içtim uromisini onun dışında bol su tuketin

Konunun tarihi çok eski ama benim gibi yeni bakanlar için tecrubemi yazayım ben kullandım hic bir zararı olmadı imzamdanda anlaşılacağı gibi 7 haftalık gebeyim ben 5. Haftamda içtim uromisini onun dışında bol su tuketin
Bana da bugün (20 ocak) verdi doktor. Reçeteyi okuyunca ben de endişelendim. Bu saatte kimse yanıt yazamaz. Sizden cevap rica ediyorum. İçim rahatladığında içeceğim. Ağustos anneleri tipiğimize de bir sorayım. İyi geceler.

merhabalar ben yeni kayit oldum..16 haftalik hamileyim daha once idrar enfeksiyonu için purinol kullanmistim, bugün yine doktor a gittim bu sefer de tek kullanimlik üromisin saşe verdi tek doz birde infex 100mg verdi 3 defa sordum doktor a bebeğime zarari olur mu diye merak etme olmaz dedi..ama içim hala rahat degil idrar tahlili bu konu da yetersiz idar kültür u daha detayli bilgi veriyor hem enfeksiyonun ciddiyeti de belli oluyor..hafta içinde yaptırıp ona gore ilaç kullanmayı düşünüyorum ..geçmiş olsun arkadaşlar bol su içmeyi ihmal etmeyin

idrar tahlililimde 15-20 lökosit ve 10-15 epitel hücresi görüldü...
doktorum üromisin saşe verdi tek doz,
bugün alıp başlıycam, ilerleyip daha sıkıntılı olmaktansa kullanmakta fayda var inşallah

Enfeksiyon geçti mi Can'ım
Sadece tek kullanımlık ilaç mı tükettin
Bilgi verirseniz sevinirim

Yok yapmadım.a ma mecbur iciyordum çünkü suyu azalttığım an enfeksiyon tekrarlıyordu.g ece dort kere fln tyvalate gidiyordum.dokuz aylık olunca sen dusun halimi :))

Ay çok şükür iyileşmişsin inşaallah ben de öyle iyi olurun düşer

Ben de suyu artırayım o Zaman normalde 2.5 içiyorum

Bu Araf'a doğum felan yaptın mı durumlar nasıl

Ay Maşaallah size
Adı ne
:KK200:
İlk kez mi anne oldun Nasıl Bi duygu :anneadayı:
2015 temmuz annesiyim ben:KK76:
Çok güzel bir duygu.boyle kucağına alıyorsunuz ya hamilelikte doğumdur hepsini unutuyorsun.sonra büyütme derdi başlayınca onların bi hiç olduğunu anlıyorsun.ama yinede annelik çok guzel:KK68: ben iki gundur kizima anneyi op diyorum dudağını yanağıma koyuyor:oops:adi zeynep

2015 temmuz annesiyim ben:KK76:
Çok güzel bir duygu.boyle kucağına alıyorsunuz ya hamilelikte doğumdur hepsini unutuyorsun.sonra büyütme derdi başlayınca onların bi hiç olduğunu anlıyorsun.ama yinede annelik çok guzel:KK68: ben iki gundur kizima anneyi op diyorum dudağını yanağıma koyuyor:oops:adi zeynep
Adıyla Mutlu sağlıklı yaşasın ne güzell
Rabb im hayırlarla bizlere de nasip eylesin inşaallah:anneadayı::anne::KK46:

Ben de kısmetse 2016 temmuz annesi adayıyım :KK200:

Back
X