Saç Rengi ve Saç Boyama slm kızlar çok acil istanbulda(avrupa yakasında) çok iyi bir kuaför arıyorum

tatlielis19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
11
0
286
35
İstanbul
slm kızlar çok acil istanbulda(avrupa yakasında) çok iyi bir kuaför arıyorum özellikle istediğim saç rengini tutturması lazım ve kesiminin çok iyi olması lazım fiyat çok uçuk olmuyacak şekilde önemli sayılmaz işinin ehli olsun lütfen ya şu istanbula geldiğimden beri düzgün bir kuaföre çatamadım artık kendi saçımı kendim kesip kendim fön çekiyorum ama sıkıldım bundan. tavsiyelerinizi bekliyorum hazır şöyle yaz geldi şöyle kötü etkileri üstümden silip atmak istiyorum hepinizi kocaman öpüyorum cvb sabırsızlıkla bekliyorum

sağol canım yardımın için ama avrupa yakasında olursa çok daha iyi olur benim için başka tavsiye edebilecek kimse yok mu

bakırköyde sahile inerden solda
ali haydar mı ne öyle bi kuaför var,yıllardır gidiyorum adını unuttum
3 kardeşler,ucune de kestirebilirsin hepsi yurt dşnda eğitim almış,fuarlara gitmiş kişiler.
ben çok memnunum.

sahile doğru inerken soldaki ara sokaklara bak direk sokağın basında sağ tarafta gorursun zaten tabelasını olmadı biraz soruştur canım

fiyatları nasıl canım benim saç rengim zaten baya açık sadece tonu tutturamıyorum boyayı ne kadara yapar? saç boyum sırtımda ama katlı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…