• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm kızlar bilgiye ihtiyacım var..

hep_mutlu_ol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
46
0
86
Diğer
ben sivas cumhuriyet üniv ııBF işletmede okuyorum bu sene 1. yılım bitti sivaslıyım ama başka şehirde okumak istiyorum aslında geliyodu başka şehirler ama ben cesaret edip yazamadım ve şu an çok pişmanım ben seneye tekrar össye girmek istiyorum ama okulumada devam edicem alttan ders bırakmamaya çalışıcam ve seneye başka bir üniversitenin işletme bölümünü yazıcam o zaman 2. sınıf bitmiş 3. sınıfa geçmiş oluyorum bu durumda beni 3. sınıftan başlatırlar mı sizce bilen varsa yada aynı durumu yaşamış olan varsa lütfen cevap yazsın çok mutsuzum mafoldumben

konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...

canım tekrar neden sınava giriyorsunki sen başka üniversiteye geçmek istiyorsan o üniversitenın yatay geçiş şartlarına bak ona göre geçiş yapıcaksın tekrar sınava girmene gerek yok yanı canım..

haklısın canım ama yatay geçiş çok zor ve birazda şans işi diyorlar birde her üniye geçemem öss puanına bakılıyormuş puanın üniversite puanlarıyla eşdeğerse alıyorlarmış..
eğer benim dediğim gibi oluyorsa yani 3. sınıftan başlatırlarsa eşşek gibi çalışıp iyi bi üniye gitmek istiyorum nolur olur deyin nolur :Saruboceq:

bildiğim kadarıyla olmuyor ama sen iyice araştır.
bir tanıdığımda 1. sınıftan sonra sınava girmişti, kazandığı ünv.de yine birden başladı aynı bölümde

canım bölüm degistirmeden üni deistirmenin 2 yolu var 1.si yatay gecis 2.si össopuyorumnanaktanöss ye girdikten sora istedigin ünide aynı bölümü tercih ediyorsun sonra o üninin ögrenci işlerine gidip transkript veriyosun.diosun ki ben su su dersleri zaten aldım 3 ten dewam etmek istiyorum.kabul ederlerse(ki dersleriniz aynıysa ediolar)oradan dewam ediyosundelikafadulden

Back