slm hanımlar

asren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
18
0
36
Hatay
ben 35+5 haftalık hamileyim doğum için geri sayım başladı.. yakın zamanda doğum yapan arkadaşlar ...doğum yaklaştıkça cesaretim kırılmaya başladı.............heyecanla korku arası bi durum içindenyim...gece uykularım kaçıyor ......bu konuda yardımcı olurmusunuz..........

bende çok korkardım... ama derdim ki;'' tek doğuran ben değilim..'' ..... hastaneye gittiğinde hep kafanda şunu canlandır: meleğinle kucaklaşacağın anı..... inan bana herşey çok çabuk geçiyor... hep güzelşeyler kur kafanda... rahatladığını göreceksin.. mutluluklar size...

canım korkacak hiç bişey yok öyle olsa bir kadın neden defalarca doğum yapsın boğazına bıçak dayayan yok ya. hatta çok güzel bi duygu sakın germe kendini bebegini gördüğün an hayat sıfırdan başlayacak çok güzel bi tecrübe

oglumu dogurdugum günü özlemle hatırlıyorum acısı sancısı herseyi çok güzeldi doum masasında oglumu gogsüme verdiklerinde bunu bi daha yasamak istiyorum dedim o kadar mucizevi ve güzel birsey işte hamileligini ziyan etme böyle düşüncelerle her anının kıymetini bil tadını çıkar

bende hep kendime doğuran nasıl doğrumuş eskiden sezeryan mı varmış derdim. kimsem yoktu yanımda kendi kendimi hazırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…