H
HÜZÜN YAPRAKLARI
Ziyaretçi
- Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
-
merhaba kızlar ben 6 haftama girdim ve çok fena miğde bulantısı çekiyorum hele açıktığımdaysa çok fena.Allah hepimizn orucunu kabul etsin de ben akşamı zor ediyorum inanın oruç tutmaya devam edeyimmi sizce bu arada 10 gün sonrada kalp atışlarını dinlemek için gidcem.:CüvCüv:
canım benim mide bulantıların oruçtan değil normalde hamile olan hemen her kadında
mide bulantısı olur biliyosun hem sen daha yeni hamilesin ya senin bulantıların daha yoğundur canım dr'una bi sor bakalım oruç tutmam nasıl bi etki yapar diye
ben şimdi 24 haftalık falan hamileyim dr'uma sordum tutmamamı söyledi ama ben ilk gebeliğimi amniyon sıvısı az olduğu için çok sıkıntılı geçirmiştim bundada o korkuyu yaşamayayım risk altındayım diye bana kızdı sana ne der bilmiyorum ayrıca ilk hafta orucumu tuttum çok da rahattım şimdi şeker yüklemelerim va tahlillerimin olduğu günler yiyorum diğer günler tutuyorum buna rağmen bebeğim normalden 1 hafta daha önde yani 540 550 gr olması gerekirken 630gr yani oruç tumakla bebeğimin kilosu gerilemedi ama sen sorarak hareket et
çünkü dinde hamilelerin oruçlarını daha sonra kazasını tutmaları şartıyla gebelik boyunca güçleri yetmiyorsa yemelerine cevaz verilmiştir daha kısa günlerde eda edersin inşallah
ama güzel arkadaşım zorlanmıyorsan orucunu tut derim Rabbim elbette onun sabrını ve ecrini kat kat verecektir
hamişliğin iyi gidiyor değil mi canım a.s.
inşallah kalp atışlarınıda duyarsın tatlım
Allah yar ve yardımcın olsun
inşallah herşey yolunda gider canımsın ve sağlıcakla doğum yapar doya doya bağrına basarsın yavrunu
darısı dileyen siteyen tüüm arkadaşlarımın başına a.s.a.s.a.s.
canım çok saol cvb için ewt orucumu tutamıyorum miğde bulantıları beni mahvediyor yoksa asla orucumu kaza etme taraftarı olmam.inşllh dediğin gibi bebeğimin kalp atışlarınıda duyarım ve derin bir ohhhh çekerim dua et nolur bana:Saruboceq:Allaha seninde yardımcın olsun bitanem...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?